Анонс на 9-ти кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 9-ти кръг на Серия А

Сампдория - Аталанта

Сампдория започна кампанията си с две равенства и победа, но след това допусна три загуби и завърши наравно с Удинезе. Лигурци си поеха въздух през уикенда, побеждавайки аутсайдера Специя у дома с 2:1. Така "моряците" събраха 9 точки и заемат 15-та позиция в таблицата за класиране.

Аталанта има 15 точки и заема пето място в класирането, но бергамци не играят добре и загубиха точки там, където не биваше да го правят. Тимът влиза в мача със серия от три победи, две равенства и загуба в шест мача. Хората на Джанпиеро Гасперини се провалиха през уикенда, когато не успяха да опазят преднината си срещу Удинезе и допуснаха изравнителен гол на съперника в 90-та минута.

Интересен сблъсък, особено като се има предвид колебанията на двата отбора. трудно можем да очакваме домакинска победа, но лигурци имат сили да измъкнат равенството.

Прогноза: Сампдория - Аталанта 1:1

 

Удинезе - Верона

Среща между средняци. Удинезе влиза в мача с три загуби и три равенства от последните си шест двубоя, но в този период тимът игра с Рома, Фиорентина и Наполи, като и трите поражения бяха с по 1:0. Като цяло фриулци са корав отбор (равенство с Аталанта), който знае кога да играе втора цигулка и кога да атакува. В момента "зебрите" са с 10 точки и заемат 14-та позиция в таблицата за класиране.

Верона е сензацията на сезона. Тимът започна с три загуби, но последваха успехи над Рома, а през уикенда и над Лацио. Победата над Специя бе очаквана, а двете равенства на гости на Дженоа и Салернитана също могат да се прибавят към изненадите. Единствената загуба на веронци в последните шест мача е на гости на Милан, при това тимът водеше с 2:0. След девет кръга Верона има 11 точки и заема 11-то място в класирането.

Мач-загадка и изпитание за почитателите на залозите. Съветът ни е за троен знак.

Прогноза: Удинезе - Верона 2:2

 

Каляри - Рома

Каляри бе сочен за сигурен изпадащ, но островитяните имат 6 точки, а с равенството 2:2 с Лацио показаха, че не са безнадеждни и имат зъби.

Рома е с три загуби и две победи в последните си шест мача, а през уикенда направи 0:0 с Наполи. Трябва да кажем обаче, че хората на Жозе Моуриньо не заслужаваха поражения срещу Лацио и Ювентус, а загубата от Верона основно дойде заради експериментите на треньора със състава.

Очакванията са, че Рома ще доминира и ще спечели заради по-голямата си класа.

Прогноза: Каляри - Рома 1:2

 

Лацио - Фиорентина

Лацио загуби с 3:0 от Болоня в началото на месеца, след това победи Интер с 3:1, направи 0:0 с Марсилия в Лига Европа и през уикенда катастрофира с 1:4 на гости на Верона. Това е Лацио - способен на чудеса срещу фаворити и в състояние да се провали срещу аутсайдер. Тимът има 14 точки и заема 8-ма позиция в таблицата за класиране.

За пореден път ще кажем, че Фиорентина е по-силна от миналата година, но определението за непостоянство, което дадохме на Лацио, в пълна степен важи и за тосканци. "Виолетовите" дадоха битки на Интер и Наполи, но безславно загубиха от Венеция. Към момента Фиорентина заема 7-мо място и е  на точка от четвъртата позиция.

Очаква се равностоен мач. И двата тима имат шанс за победата, но според нас везните са наклонени малко повече към домакините.

Прогноза: Лацио - Фиорентина 2:1

 

Наполи - Болоня

Наполи имаше пълен актив от точки и къде убедително, къде на мускули, печелеше срещите си. До уикенда, когато направи 0:0 на гости на Рома.

Болоня изненадващо има 12 точки дотук и заема 9-то място в таблицата за класиране. Вече казахме за "рособлу" - костелив орех, смел, но понякога и авантюристичен, което обяснява провалите му срещу аутсайдерите.

Предполага се, че Наполи ще контролира събитията и ще вземе трите точки. Всякакъв друг резултат освен победа за неаполитанци ще е изненада.

Прогноза: Наполи - Болоня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
410