Рома и Наполи приключиха на равно, а Моуриньо напусна с червен картон


FUTBOL-TV

Рома и Наполи приключиха на равно, а Моуриньо напусна с червен картон

Отборите на Рома и Наполи изиграха Дерби дел Соле на стадион "Олимпико" от деветия кръг на Серия А. Двата отбора не успяха да се надиграят в редовното време и завършиха с резултат 0:0.

Първото положение в двубоя дойде в 6-та минута след като Пелегрини стреля, но Кулибали изби в корнер. В 14-та Осимен опита изстрел, който обаче беше блокиран от Джанлука Манчини. В 19-та минута пък Моуриньо се сдоби с жълт картон заради своя бурна реакция. По-късно Инсиние отправи два неуспешни далечни изстрела. Малко преди почивката Осимен се размина с червен картон за опит за сритване срещу Манчини.

В 60-та Политано пусна остър пас към вратата, а след няколко рикошета в краката на Осимен и Манчини топката срещна гредата, като същото направиха защитникът и Рожер. В 72-та минута Манчини стреля с глава, но не успя да стигне до гол. В 80-та минута Моуриньо отново избухна и бе изгонен с червен картон. В 88-та Осимен се разписа с глава при вдигнат флаг за засада. Двата отбора създадоха много положения, но така и не успяха да стигнат до друг резултат освен 0:0.

  Сподели
254