Анонс на 9-ти кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 9-ти кръг на Серия А - срещите в неделя

Аталанта - Удинезе

Аталанта е с три победи и равенство в последните си пет мача, но бергамци претърпяха домакинска загуба от Милан в началото на октомври. От началото на сезона Джанпиеро Гасперини говори за проблеми в защитата и липсата на добър баланс и именно с "росонерите" се видя, че треньорът е прав, а и мачът срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига е доказателство за това.

Удинезе няма победа в последните си пет мача, като в този период допусна три загуби. В миналия кръг фриулци не успяха да се наложат над Болоня у дома, въпреки че доминираха и като цяло се очертава тенденцията за ниския коефициент на полезно действие на нападателите.

Аталанта е фаворит и очакванията са домакините да доминират през цялото време и в крайна сметка да спечелят срещата.

Прогноза: Аталанта - Удинезе 2:0

 

Фиорентина - Каляри

Очертава се Фиорентина да е отбор, който ще побеждава аутсайдери и средняци, но да има проблеми с грандовете. "Виолетовите" се наложиха при гостуванията си на Дженоа и Удинезе, но загубиха домакинствата си на Интер и Наполи. А в миналия кръг тосканци претърпяха изненадваща загуба във Венеция, която ги остави с 12 точки и осмо място в таблицата за класиране.

Каляри има 6 пункта до тук и по всичко изглежда, че сардинци ще се борят за оцеляването си. В миналия кръг обаче островитяните постигнаха изненадваща победа над Сампдория, която показа, че нещата не са безнадеждни.

Всякакъв резултат освен победа за домакините ще е изненада.

Прогноза: Фиорентина - Каляри 2:0

 

Верона - Лацио

Верона имаше лош старт, но след това записа добра серия, постигайки две победи и две равенства, като единият от успехите бе срещу Рома. В миналия кръг веронци претърпяха поражение с 3 :2 на гости на Милан, след като водеха с 2:0.

Лацио има голям потенциал и това се видя при победите срещу Рома и Интер. В същото време "орлите" не успяха да победят Каляри и Торино, а също така загубиха на гости на Болоня. В този смисъл столичани изглеждат като отбор-загадка, от който може да се очаква всичко.

Интересен сблъсък, който може да завърши по всякакъв начин. Задължително е използването на троен знак.

Прогноза: Верона - Лацио 1:1

 

Рома - Наполи

Рома влиза в този мач с пълна решителност да се реабилитира пред феновете си. Последният двубой от Серия А завърши за хората на Жозе Моуриньо с минимално поражение от Ювентус, въпреки че нивото на игра, демонстрирано от римляните, бе доста високо, което не може да се каже за битките в евротурнирите, където столичани участват с алтернативни състави.

Наполи от своя страна има пълен актив след осем срещи в италианското първенство и водеше преди кръга в Серия А. В четвъртък неаполитанци изиграха мача си от Лига Европа срещу Легия у дома и постигнаха съкрушителен резултат, въпреки че успяха да реализират предимството си чрез голове едва в края на срещата.

Наполи е лек фаворит с оглед на статистиката - неаполитанци спечелиха 4 от последните пет двубоя с Рома. Играта на "партенопеите" също е основание да заложим на гостите. От друга страна "вълците" разполагат с опитен наставник в лицето на Жозе Моуриньо, така че е възможно всичко.

Прогноза: Рома - Наполи 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
457