Реднап подкрепи Санто


Н. Гавазов

Реднап подкрепи Санто

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап подкрепи настоящия наставник Нуно Ешпирито Санто.

"Разбира се, "шпорите" трябва да играят много по -добре, но обвиняването на мениджъра за всичко е несправедливо и твърде просто. Разсмива ме, когато хората казват колко много тези играчи, а повечето от тях все още са в отбора, са обичали да играят под ръководството на Маурисио Почетино.

Е, ако го обичаха толкова много, вероятно биха се постарали повече и той нямаше да бъде уволнен. В последния му сезон те не успяха да постигнат нищо, освен при Жозе Моуриньо.

Жозе е един от най -добрите треньори в света и искрено вярвах, че имат отбор, който може да се състезава за титлата, но Жозе не успя да разкрие играчите.

В някои клубове идва момент, в който просто не можеш да направиш нищо по въпроса, без значение кой е начело. Това е Тотнъм сега. Можете да говорите за тактики, но ситуацията е такава, че са необходими лидери, необходими са играчи, които ще дадат всичко от себе си и ще положат усилия да променят състоянието на нещата ... но аз не виждам това.

Почетино не можеше да създаде добро настроение на играчите, Жозе не можеше и Нуно  също се сблъска с това. Дали защото и тримата не са достатъчно добри? Разбира се, че не.

Нуно не трябва да блъска с рамото и да променя всичко всяка седмица. Той трябва да намери система, чрез която да играят, да работят върху нея и да се придържат към нея. Те не играят много добре, но е много трудно да обвините Нуно. Отне им много време да намерят мениджър, а търсенето на друг сега определено не е вариант", заяви Реднап.

  Сподели
187