Рома се върна на победния път (видео)


FUTBOL-TV

Рома се върна на победния път (видео)

Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите – Рома, победи с 2:0 Емполи в мач от 7-ия кръг на Серия А и така се върнаха към победите, след като преди седмица загубиха с драматичното 2:3 от големия враг Лацио в Дербито на Вечния град.

Лоренцо Пелегрини отпразнува новия си договор с Рома по перфектен начин. Той откри резултата в домакинството срещу Емполи, а римляните спечелиха с 2:0. 

Три минути преди края на първото полувреме домакините направиха бърза атака, при която Мхитарян пусна топката към намиращия се съвсем сам в центъра пред накаателното поле Пелегрини. Капитанът на Рома нахлу с топка в крака в наказателното поле и от около 15 метра я прати в мрежата на Емполи.

В началото на втората част  Тами Ейбрахам открадна топката, напредна и стреля силно. Кълбото се удари в гредата, но Мхитарян бе на точното място за добавка и тимът на Моуриньо поведе с 2:0. До края Стоянович изби топката от голлинията след изстрел с глава на Ейбрахам. В крайна сметка до нов гол не се стигна, а хората на Жозе Моуриньо си спечелиха три точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113