Тежко поражение за Лацио в Болоня (видео)


FUTBOL-TV

Тежко поражение за Лацио в Болоня (видео)

Лацио претърпя тежко поражение в 7-мия кръг на Серия А, след като бе надигран с 0:3 като гост на Болоня. Домакините изпитват сериозни трудности от началото на сезона и преди мача бяха само с две победи, но момчетата на Синиша Михайлович направиха голям мач и се възползваха по най-добрия начин от грешките на противника.

Римляните пък играха с човек по-малко, след като в 76-ата минута Ачерби бе изгонен от игра заради реплики към съдията Давиде Маса. Като за капак на всичко гостите бяха без контузения си голмайстор Чиро Имобиле и не сториха нищо интересно в атака.

Срещата започна много силно за домакините, които поведоха още в 14-ата минута. Тогава Артур Теат намери с чудесен пас Муса Бароу. Гамбиецът с удар от средна дистанция матира вратаря за 1:0. Три минути по-късно Теат засече с глава центриране от корнер на Бароу и удвои аванса на своя тим.

В 68-ата Аарън Хики покачи на 3:0 след неубедителна намеса на вратаря Пепе Рейна. 

Така Болоня взе глътка въздух и вече има 11 точки, колкото има и Наполи. Лацио са на седмото място в класирането на първенството, а "рособлу" е девети.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
242