Барцали: Всички заставаме зад Делнери


Н. Гавазов

Барцали: Всички заставаме зад Делнери

Защитникът на Ювентус Андреа Барцали смята, че равенството срещу Милан е било справедливия резултат. Както е известно, снощи в мач от 28 кръг на Серия А „росонерите" победиха на „Олимпико" с 1:0 „бианконерите" и това е трета поредна загуба за „Старата госпожа", след като пораженията от Лече и Болоня преди това.

„Това е много разочароващо поражение, тъй като ние играхме добре срещу Милан. За съжаление, пропиляхме своите положения и просто нямахме късмет. Равенството щеше да е справедлив резултат, но това е футбола", заяви Барцали за Sky Italia.

Снощи в медиите се появи информация, че наставника на Ювентус Делнери ще бъде уволнен в понеделник, но защитника застана зад своя треньор и каза, че всички в отбора подкрепят 61-годишния специалист.

„Ние всички сме обединени и имаме вяра в своя треньор. Играхме много твърдо и решително срещу Милан, но не сме щастливи, защото хората очакват много повече от нас. Но ние ще продължим да работим с Делнери и заедно ще търсим изход от ситуацията", допълва Барцали.

 

  Сподели
118