Наполи ще бъде безмилостен към Бреша


Н. Гавазов

Наполи ще бъде безмилостен към Бреша

Наполи - Бреша
Стадион: "Сан Паоло", Наполи
Дата: 06.03.2011
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Наполи със сигурност ще се опита да се възстанови от онова 0:3 срещу Милан в понеделник вечер въпреки, че старши-треньора на отбора Валтер Мадзари заяви след мача, че всички в отбора са спокойни, но допълни също така, че в оставащите 11 мача отбора му ще играе като на финали. След тази загуба „партенопеите" отстъпиха второто място на „нерадзурите" и в момента са трети в класирането с 52 точки - една по-малко от втория Интер и с четири пред Лацио.

Бреша се нуждае отчаяно от точки, защото отбора се намира на предпоследното място в класирането на четири точки от спасителния бряг. През уикенда обаче тима от Северна Италия извърши истинско харакири, пропускайки възможността да победи своя конкурент в битката за оцеляването си - Лече и въпреки, че поведе с 2:0, допусна гостите да изравнят.

Наполи ще бъде контузения Грава и наказания Лавеци. Ако Мадзари реши да даде почивка на Ароника, на левия край на отбраната ще видим Руис. Схемата на игра ще бъде 3-4-2-1. Вероятен състав: Де Санктис; Кампаняро, Канаваро, Ароника; Маджо, Пациенца, Гаргано, Досена; Маскара, Хамшик, Кавани.

Бреша пристига в Неапол с проблеми в халфовата линия - контузени са Далмано, Кордова и Санети. В отбора се завръща обаче Матео Серени. Схемата на игра ще бъде 3-5-2. Вероятен състав: Аркари; Зебина, Бега, Зоболи; Самбели, Коне, Вас, Филипини, Берарди; Диаманти, Карачиоло.


За любителите на статистиката: Бреша е с трето най-слабо нападение, а Наполи е с четвърта най-добра защита в Серия А. Бреша от 13 гостувания има само една победа, а Наполи от 13 домакинства има девет победи и две загуби. „Партенопеите" са отбелязали една трета от головете си в последните десет минути на своите срещи, докато „бианкоаазурите" са вкарали една трета от своите попадения между 10-та и 20-та минута. Бреша е загубила 18 точки през вторите полувремена на мачовете си от сезона. Според резултатите от последните си шест двубоя Наполи се намира на 4-то място с 12 точки, а Бреша на 15-то с шест точки.

По-добрият отбор е този на Наполи. Въпреки, че „партенопеите" на практика се сбогуваха с възможността да се борят за титлата, футболистите на Валтер Мадзари ще се постараят да останат в Топ 3 на Серия А, като по този начин ще си осигурят догодина участие в Шампионска лига. В този смисъл, едва ли играчите на Наполи ще бъдат милостиви към своите съперници, които ги очакват трудни минути на „Сан паоло".

Прогноза за: Наполи - Бреша 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

12 февруари Рома - Наполи 0:2 (Серия А)
17 февруари Наполи - Виляреал 0:0 (Лига Европа)
20 февруари Наполи - Катаня 1:0 (Серия А)
24 февруари Виляреал - Наполи 2:1 (Лига Европа)
28 февруари Милан - Наполи 3:0 (Серия А)

Бреша:

02 февруари Рома - Бреша 1:1 (Серия А)
06 февруари Бреша - Бари 2:0 (Серия А)
13 февруари Бреша - Лацио 0:2 (Серия А)
20 февруари Удинезе - Бреша 0:0 (Серия А)
27 февруари Бреша - Лече 2:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Наполи - Бреша

37 мача
16 победи за Наполи
13 равенства
8 победи за Бреша
Голова Разлика: 38:30 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.40
Равен - 4.33
Бреша - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.40
Равен - 4.10
Бреша - 8.60

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179