Лацио - Палермо: Орлите ще се завърнат на победния път


Н. Гавазов

Лацио - Палермо: Орлите ще се завърнат на победния път

Лацио - Палермо
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 06.03.2011
Час: 21:45
Съдия: Габриеле Гава

Лацио ще се опита да се завърне на победния път, след като загуби през миналия уикенд гостуването си срещу Каляри с 0:1 след автогол на Диас. В последните десет мача това всъщност беше трето поражение на „орлите", които въпреки всичко продължават да удържат четвъртото място в класирането с 48 точки от 27 мача - с точка пред Удинезе и две пред Рома.

Палермо може би е отбора, за който се коментираше най-много през изминалата седмица, след позорната загуба 0:7 на „Бербера" от Удинезе. Това доведе до уволнението на старши-треньора Делио Роси, който така и не успя да поработи спокойно поради постоянното вмешателство от страна на президента Дзампарини, Новият наставник Серсе Козми има само три месеца да убеди своя бос, че избора му е правилен и според неофициална информация от „кухнята" на клуба, ексцентичния наставник трябва да класира тима в топ 4. Тази задача е много трудна за изпълнение защото сицилианци в момента се намират на осмо място в класирането с 40 точки - осем по-малко от Лацио.

За домакините отпаднаха поради контузии Роки, Броки, Дийкайт, Диас и Маури. По такъв начин в опорната зона ще видим най-вероятно Ледесма и Матусалем, а атаката ще се води от Флокари. Схема на игра 4-2-3-1. Верояте състав: Муслера; Лихтщайнер, Стендарто, Биаво, Раду; Ледесма, Матусалем; Скули, Хернанес, Сарате; Флокари.

Палермо пристига без контузените Миколи, Пинила и Гоян, както и наказаните Карозиери, Дармиан и Бачинович. Най-вероятно Балзарети ще започне отляво на халфовата линия, а Анделкович отляво на защитата. Схема на игра 3-5-2. Вероятен състав: Сиригу; Муньос, Бово, Анделкович; Касани, Ночерино, Миглиачо, Личич, Балзарети; Хернандес, Пасторе.

Едва ли Козми за толкова кратко време е успял да направи нещо положително със своя отбор, а най-вече да възстанови психически футболистите си след срама от Удинезе миналата седмица. От своя страна Лацио ще се опита да извлече дивиденти от ситуацията в лагера на своя противник и да увеличи разликата от своите конкуренти за четвъртото място. А това може да стане само по един начин- с победа срещу Палермо, още повече, че сицилианци са много слаб гост.

Прогноза за: Лацио - Палермо 1:0.


Последни 5 изиграни срещи:

Лацио:

01 февруари Милан - Лацио 0:0 (Серия А)
06 февруари Лацио - Киево 1:1 (Серия А)
13 февруари Бреша - Лацио 0:2 (Серия А)
20 февруари Лацио - Бари 1:0 (Серия А)
27 февруари Каляри - Лацио 1:0 (Серия А)

Палермо:

02 февруари Палермо - Ювентус 2:1 (Серия А)
06 февруари Лече - Палермо 2:4 (Серия А)
13 февруари Палермо - Фиорентина 2:4 (Серия А)
19 февруари Болоня - Палермо 1:0 (Серия А)
27 февруари Палермо - Удинезе 0:7 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лацио - Палермо

44 мача
18 победи за Лацио
9 равенства
17 победи за Палермо
Голова Разлика: 75:56 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.95
Равен - 3.30
Палермо - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 1.95
Равен - 3.20
Палермо - 4.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
282