Анонс на 5-кръг на Серия А - срещите в сряда


Н. Гавазов

Анонс на 5-кръг на Серия А - срещите в сряда

Салернитана - Верона

Салернитана още преди началото на новия сезон бе определена като един от отборите, които ще предстоят в елита само една кампания. Колективът на Фабрицио Кастори сякаш се опита да опровергае тези прогнози и в първия кръг даде битка на Болоня, два пъти повеждайки в резултата, но  в крайна сметка загуби с 3:2. Всичко си дойде на мястото в следващите мачове, които южняците загубиха с по 4:0. През уикенда Салернитана бе домакин на Аталанта и отново се опита да се бие, но претърпя минимално поражение от участника в Шампионска лига.

Верона също е сочена за един от аутсайдерите на турнира. Това, което дава надежда на феновете на тима е наличието на специалист като Игор Тудор, който е голям привърженик на "калчото" в класическия му стил. "Мастифите" стартираха с три загуби от Сасуоло, Интер и на гости на Болоня, за това бе изненадващо уволнението на Иван Юрич след поражението на "рособлу". Треньорската рокада обаче даде своите плодове, защото Верона сензационно победи Рома с 3:2 през уикенда и така спечели първите си точки в състезанието.

Интересен мач, в който може да се случи всичко възможно. Препоръката ни е за използването на троен знак.

Прогноза: Салернитана - Верона 1:1

 

Каляри - Емполи

Каляри постепенно започва да се очертава като един от главните участници в борбата за оцеляване в Серия А през този сезон. Сардинци и без това са сред аутсайдерите, но с играта си дават основание да твърдим, че ги очакват тежки времена. Островитяните са с две равенства (едното е домакинско срещу аутсайдера Специя) и две поражения до момента. Това, което дава лъч надежда е равенството на гости на Лацио през уикенда.

Емполи е автор на главната сензация на този сегмент от сезона в Серия А - тосканци победиха с 1:0 Ювентус в Торино, хвърляйки в смут всички анализатори. Иначе всичко друго си е на мястото - хората на Аурелио Андреацоли регистрираха три поражения, включително и домакинско от аутсайдера Венеция.

Очертава се мач, който е истинско изпитание за почитателите на залозите, но и радост за тези, които обичат силните усещания. Повечето специалисти предвиждат успех за гостите, но нашите мисли са в друга посока - ако Каляри не вземе този мач, срещу кой друг отбор ще го направи в елита?

Прогноза: Каляри - Емполи 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233