Юве се провали и в дербито срещу Милан


FUTBOL-TV

Юве се провали и в дербито срещу Милан

 Италианският гранд Ювентус продължава с колебливото си представяне от началото на сезона в Серия А. "Бианконерите" не успяха да запишат победа и в дербито срещу Милан  - 1:1.

Домакините стартираха ударно, след като поведоха в резултата още в четвъртата минута. "Биаконерите“ организираха светкавична контраатака, при която Алваро Мората се озова сам срещу Майк Менян и испанският нападател успя да прехвърли вратаря.

В 76-ата гостите успяха да стигнат до изравнителен гол, след като Ребич се разписа с глава след центриране от корнер на Тонали. Това беше четвърти гол за хърватина срещу този съперник, откакто играе за Милан.

До края бе много интересно. В 82-ата Ребич прати топката над вратата след опасна контратака. Малко след това Калюлю стреля от чудесна позиция, но Шчесни изби топката в корнер. В крайна сметка нов гол не падна.

Ювентус се намира на срамното за клуба 18-о място и е в зоната на изпадащите. Милан пък запази втората си позиция в класирането с актив от 10 точки и по-лоша голова разлика от лидера Интер.

  Сподели
184