Вълците се провалиха в града на Ромео и Жулиета (видео)


FUTBOL-TV

Вълците се провалиха в града на Ромео и Жулиета (видео)

Верона успя да победи с 3:2 Рома при голямата изненада на четвъртия кръг в Серия А. До момента Хелас бяха без спечелена точка и това доведе до уволнението на Еузебио ди Франческо, но новият им наставник Игор Тудор ги изведе до трите точки срещу безпогрешния до този момент Рома.

Мачът започна много по-силно за гостит, като Кристанте се размина с гола в 16-та минута, но в 36-та Лоренцо Пелегрини поправи грешката му и откри, възползвайки се от отлична асистенция на Крсдроп.

След почивката обаче домакините се преобразиха и в 49-та минута изравниха Антонин Барак беше на правилното място в наказателното поле и заби топката в левия ъгъл на Патрисио. Пет минути след това Джанлука Капрари стреля отлично от границата на наказателното поле и оплете мрежата този път в десния ъгъл на Рома.

В 58-та минута Иван Илич си отбеляза автогол, а в 63-та домакините стигнаха до трите точки, когато Давиде Фараони показа перфектен мерник и от около 14 метра не остави шансове на Патрисио.

След това поражение Рома остана на четвъртото място с 9 точки, докато Верона се поздрави с първата си победа и вече е 14-ти.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
410