Анонс на 4-ти кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

 Анонс на 4-ти кръг на Серия А - срещите в неделя

Емполи - Сампдория

Емполи има три точки от първите три мача. Тосканци започнаха с очаквана домакинска загуба от Лацио, но хвърлиха бомбата във втория кръг, побеждавайки Ювентус на собствения му терен с 1:0. Хората на Аурелио Андреацоли обаче съсипаха всичко, след като претърпяха домакинско поражение с 2:1 от аутсайдера Венеция.

Сампдория има само две точки до момента, но трябва да кажем, че колективът на Роберто Д'Аверса игра срещу Милан, Сасуоло и Интер. В миналия кръг "моряците" приеха Интер и измъкнаха 2:2 след като два пъти изоставаха в резултата. Впечатляващото е, че лигурци издържаха на натиска след почивката и не допуснаха повече голове.

Мачът е с троен знак, но ако нямате тази възможност, то е по-добре да играете "2", отколкото "1".

Прогноза: Емполи - Сампдория 1:1

 

Венеция - Специя

Това е дербито на аутсайдерите. Според специалистите, тези два отбора са в битката за оцеляване и със сигурност някой от тях ще я загуби. А защо не и двата? Това ни дава основание да очакваме интригуващ и равностоен мач с неясен резултат.

Венеция получи пет гола и не вкара в първите си две срещи, но в миналия кръг постигна изненадваща победа с 2:1 срещу Емполи на "Карло Кастелани". Нека обаче резултатът да не заблуждава, защото тосканци доминираха и пропиляха много добри шансове за гол.

Специя започна с равенство 2:2 на гости на Каляри, но след това получи шест попадения на гости от Лацио и загуби с 1:0 домакинството си на Удинезе.

Интересното е, че Специя никога не е успявала да победи Венеция. Четири от шестте мача между тези съперници завършиха наравно.

Венеция е лек фаворит и ние сме съгласни с мнението на букмейкърите, но препоръчваме "Х" заради високия коефициент и голямата вероятност да видим още едно равенство между тези съперници.

Прогноза: Венеция - Специя 1:1

 

Верона - Рома

Верона е с три загуби от три мача, а в миналия кръг тимът претърпя поражение с 1:0 на гости на Болоня, като мачът ще се запомни с това, че веронци не отправиха нито един удар в очертанията на вратата. Лошата игра доведе до уволнението на Еузебио Ди Франческо и назначаването на Игор Тудор за нов наставник на тима.

Рома е с шест победи в шестте си официални мача през този сезон, като през седмицата "вълците" унижиха ЦСКА - София с 5:1 в среща от груповата фаза на Лигата на Конференциите. Така тимът на Жозе Моуриньо е втория в таблицата за класиране, но победа утре ще върне първото място на римляните.

Гостите са огромен фаворит и очакванията са, че те ще доминират в мача. Въпросът е доколко ще бъде реализиран този потенциал, тъй като очакванията са, че домакините ще се бранят, рушат играта и опасно ще контраатакуват.

Прогноза: Верона - Рома 0:1

 

Лацио - Каляри

Лацио е с две победи на старта, но в миналия кръг "орлите" загубиха с 2:0 от Милан, а през седмицата бяха победени с 1:0 от Галатасарай в Истанбул.

Каляри силно разочарова, защото островитяните не успяха да победят аутсайдера Специя у дома си, а след това загубиха от Милан и Дженоа. Най-неприятно е поражението от "грифоните", което се случи на домашния стадион на сардинци.

Лацио е фаворит в мача и всеки друг резултат ще бъде много изненадващ.

Прогноза: Лацио - Каляри 2:0

 

 

Удинезе - Наполи

Удинезе има седем точки от три мача и заема шесто място в таблицата за класиране, което е изненадващо с оглед на скромните инвестиции в клуба. Всъщност фриулци спечелиха последните си два мача срещу аутсайдерите в лигата Венеция и Специя, което обяснява ситуацията. В позитив е обаче равенството 2:2  Ювентус на старта на кампанията.

Наполи има три победи в трите си мача, като в миналия кръг се наложи с 2:1 над Ювентус. През седмицата "партенопеите" гостуваха на Лестър в Лига Европа и направиха 2:2, въпреки че губеха с два гола. Отбелязваме, че герой в този двубой се превърна Виктор Осимен, който оформи дубъл.

Интересен мач с оглед на това, че на практика Удинезе все още не е показал истинското си лице. През последните години Наполи неизменно доминира над съперника си (10 победи и 1 равенство в 11 мача). Предполага се, че картината ще е подобна въпреки резултатите на колектива на Лука Готи.

Прогноза: Удинезе - Наполи 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
459