Делнери наказва играчите на Ювентус с двуразови тренировки


Н. Гавазов

Делнери наказва играчите на Ювентус с двуразови тренировки

В усилията си да повиши подготовката на играчите, старши-треньора на Ювентус Луиджи Делнери организира изненадващо двуразови тренировки на базата във Виново, съобщиха медиите на Апенините. Както е известно, „Старата госпожа" загуби последните си два мача в Серия А срещу Лече и Болоня и отбора е изправен пред реалната опасност да не участва догодина не само в Шампионска лига, а и Лига Европа.

Очевидно е, че последните резултати са принудили наставника на „бианконерите" да предприеме сериозни мерки за подобряване състоянието на тима. Това се прилага вече за трети път от началото на сезона, но този път Делнери не е предупредил предварително играчите си за удължения работен ден. На вчерашните занимания на футболистите са присъствали Павекл Недвед и Фабио Паратици, а следобеда е пристигнал и Джузепе Марота.

В момента Делнери е подложен на огромен натиск заради слабите резултати на Ювентус и повечето фен клубове настояват за оставката му. Към хора на недоволните се присъедини днес и бившата звезда на торинския гранд от 70-те години Пиетро Анастаси, който заяви, че Делнери не става за треньор на „бианкнерите".

„Ясно е, че Ювентус не играе добре, но преди всичко искам да кажа, че Делнери няма работа тук и не става за треньор. Той не е дал нищо на отбора и това се доказва от фактите. Той и като играч си беше такъв. Ювентус се нуждае от треньор с опит, който да бъде на високо ниво", заяви Анастаси за Sky Italia.

 

  Сподели
90