Анонс на 3-ти кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 3-ти кръг на Серия А - срещите в събота

Емполи - Венеция

Емполи влиза в третия кръг с три точки от шест възможни, което е много добре, особено като се има предвид, че противниците бяха Лацио и Ювентус. Емполи загуби с 3:1 от първия на свой терен, а сензационно победи втория с 1:0 на негов терен. По време на паузата Емполи участва в един приятелски мач и постигна голяма победа над Реал Форте Керчета в него - 8: 2.

Венеция все още не успя да се сдобие с първи точки в елитната дивизия, след като загуби в двата стартови кръга. В първия мач дебютантът загуби с 0:2 от Наполи, а във втория бе по-слаб от Удинезе, допусна три гола и не отбеляза нито един в замяна. Венеция не се отказа от контролния мач по време на паузата, но не успя да постигне положителен резултат - поражение от Бреша с резултат 4:0.

Домакините са фаворити в срещата, но освен знак "1", нашето предложение е и за гол на Венеция в срещата.

Прогноза: Емполи - Венеция 2:1

 

Аталанта - Фиорентина

Аталанта започна с очаквана победа на гости на Торино (2:1), макар че успехът дойде много трудно - 20-годишната резерва Роберто Риколи отбеляза победното попадение в третата минута на добавеното време, превръщайки се в герой на срещата. След мача Джанпиеро Гасперини подложи на критика своите футболисти, които явно не си взеха бележка, защото във втория кръг бергамци изненадващо се препънаха срещу Болоня като домакини - 0:0.

Фиорентина започна със загуба на гости на Рома с 3:1. Интересното е, че "виолетовите" останаха с човек по-малко в 17-та минута, но опазиха суха вратата си, а получиха два гола, когато се възстанови паритетът заради червения картон на Николо Заниоло. В следващия кръг тосканци приеха Торино и постигнаха победа с 2:1, след като водеха с 2:0 и можеха да получат изравнителен гол в добавеното време.

Домакините са без Хатебор, Муриел и Де Рон.

Очаква се равностоен мач. Проблемът при домакините е в реализацията на положенията и гостите могат да се възползват от това. При всички положения Игор и Миленкович са изправени пред дълга вечер, но и Иличич и Малиновски ще трябва да се постараят, за да поразят вратата на Драговски.

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
224