Ювентус се провали веднага след раздялата с Роналдо (видео)


FUTBOL-TV

Ювентус се провали веднага след раздялата с Роналдо (видео)

Новакът в Серия А - Емполи поднесе най-голямата изненада от началото на сезона в Серия А, побеждавайки Ювентус като гост с 1:0. Скъпоценното попадение за "адзурите“ вкара Леонардо Манкузо в 21-ата минута. Тогавата Филипо Бандинели получи топката на левия фланг, подаде към Недим Байрами, който опита да центрира, получи се рикошет и на броени метри пред вратата на Шчесни най-съобразителен се оказа Леонардо Манкузо, който успя с шут от близка дистанция да изпрати кълбото в мрежата.

Този гол бе като леден душ за Масимилиано Алегри и неговите футболисти и те не успяха да отговорят веднага на удара. През второто полувреме "бианконерите“ заиграха с четирима нападатели, но така и не успяваха да създадат чисти голови положения пред вратата на Гулиелмо Викарио.

Липсата на идея в играта на домакините продължи до края на мача и по този начин "бианконерите“ допуснаха срамна загуба от Емполи, като по този начин от началото на сезона все още нямат победа и са на незавидното 13-о място в класирането в Серия А с 1 точка след 2 мача.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
246