Ювентус и Удинезе завършиха наравно (видео)


FUTBOL-TV

Ювентус и Удинезе завършиха наравно (видео)

Двубоят между отборите на Ювентус и Удинезе приключи с резултат 2:2 в първия кръг на Серия А.

Бърз аванс с гол още в 3-та минута си осигуриха от Юве. Куадрадо проби по дясното крило, подаде на Бентанкур, който центрира към границата на вратарското поле и Пауло Дибала беше точен за 0:1.

В 23-та минута Дибала върна жеста на съотборника си и след перфектен пас Куадрадо от наказателното поле добави към резултата още един гол.

Домакините се разписаха в началото на второто полувреме в 51-та минута. Роберто Перейра и Толгай Арслан настъпиха към вратата на гостите. Войчех Шчесни фаулира връхлитащия Арслан и съдията свири дузпа за Удинезе. Перейра реализира хладнокръвно и направи 1:2.

В 60-та минута системата ВАР се намеси, за да отсъди, че има засада. А междувременно на терена се появи Кристиано Роналдо и още с влизането си опита да отбележи, но неуспешно.

В 83-та минута Шчесни отново сбърка и допусна втори гол на Удинезе. Жерард Деулофеу вкара на празна врата и оформи крайното 2:2.

До края на мача и дори в добавеното време имаше още интересни положения и намеса на ВАР, но все пак двата отбора си делят по една точка в този кръг.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
402