Интер заби 4 гола на Дженоа на старта на Серия А (видео)


FUTBOL-TV

Интер заби 4 гола на Дженоа на старта на Серия А (видео)

Интер нямаше как да поиска да тръгне по-добре при защитата на титлата си в Италия, след като на старта "нерадзурите" сразиха с 4:0 Дженоа.

Още до почивката Интер вече имаше преднина от два гола. Двубоят започна по перфектен начин за шампионите и само след шест минути игра Милан Шкриняр даде аванс за тима си. Словашкият защитник засече с глава центриране на Хакан Чалханоглу от ъглов удар и прати топката в мрежата - 1:0.

В 15-ата минута Чалханоглу ознаменува дебюта си за Интер с гол. Турският национал опъна мрежата зад Сиригу с далечен удар, който не остави никакви шансове за опитния вратар на Дженоа.

В 24-ата минута Един Джеко можеше да открие головата си сметка за "нерадзурите", н изстрелът му срещна напречната греда. В продължението на първата част ВАР отмени и гол на Иван Перишич поради засада.

В началото на втората част ВАР отмени и попадение на Чалханоглу. В 74-ата минута дойде време и за резервата Артуро Видал да се разпише сред голмайсторите. Чилиецът демонстрира прекрасна пространствена насоченост между голям брой защитници на съперника и с прецизен шут реализира за класиката.

В 87-ата Джеко се разписа с глава след центриране на Видал, за да отпразнува с гол своя мач номер 200 в италианския елит.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
148