Дел Пиеро: Ще подпиша с Ювентус празен договор


Н. Гавазов

Дел Пиеро: Ще подпиша с Ювентус празен договор

Алесандро Дел Пиеро обеща да остане в Ювентус, независимо от предоговарянето на новия си контракт. Както е известно, настоящият договор на капитана на „бианконерите" изтича след края на сезона и въпреки, че все още няма проект за удължаването му, той побърза да успокои феновете, че това ще бъде чиста формалност и той вижда своето бъдеще единствено и само в Ювентус.

„Аз искам да отбележа, че моите връзки с тази фланелка и с моите фенове не се измерва с числа. Подписах първия си договор с клуба на празен лист, смятам да подпиша празен лист и при последния си договор в моята кариера на футболист. Тук не става дума за пари. Аз съм спечелил много неща в живота си и съм имал възможност да печеля много, ако бях приел предложенията към мен и да играя другаде", пише Дел Пиеро на страниците на своя официален уебсайт alessandrodelpiero.com.

„Разговарял съм с президента, но не за финансови аспекти, а за това да играя през следващия сезон. Разговаряхме за моите планове, професионализъм, страст и моето желание да постигам успехи с Ювентус", допълва капитана на „бианконерите".

 

  Сподели
125