Джан влезе в конфликт с Марота и Индзаги заради Лукаку


Н. Гавазов

Джан влезе в конфликт с Марота и Индзаги заради Лукаку

Нападателят на Интер Милано Ромелу Лукаку в момента е главният герой на поредната лятна трансферна сага, тъй като лондонският Челси предприема решителни стъпки към придобиването му от лагера на "нерадзурите".

Не всички в клуба в Милано обаче приемат пристигането на нова информация относно този евентуален преход с положителни емоции.

По -специално, италианското издание Il Corriere dello Sport съобщава, че президентът на Интер Милан Стивън Джан е бил принуден да влезе в конфликт с генералния директор Джузепе Марота, както и със старши -треньора на отбора Симоне Индзаги, които се противопоставят на продажба на играча.

Според последната информация бившият наставник на Лацио, преди да се присъедини към клуба е получил уверения, че Ашраф Хакими ще бъде единственият ключов играч от миналия сезон, който ще напусне клуба през настоящата трансферна кампания.

Развитието на ситуацията доведе до факта, че Джузепе Марота, както и Пиеро Аузилио и Дарио Бачин бяха толкова недоволни от решението на Джан, че обявиха, че няма да удължат престоя си в клуба, съгласно настоящия договор  и ще напуснат Борда на директорите следващото лято.

В същото време изданието Tuttosport добавя гориво към огъня, като заявява, че Лукаку може да не е последният играч, напуснал отбора измежду основните футболисти на "нерадзурите". Стефан де Врей също обмисля варианти за професионална кариера другаде, а не е изключено Атлетико да се завърне за нападателя Лаутаро Мартинес.

  Сподели
441