Милан може да подпише с още един, освен с Иличич


Н. Гавазов

Милан може да подпише с още един, освен с Иличич

Милан няма да се откаже от идеята за допълнително укрепване на позицията на атакуващия плеймейкър в случай на подписване с халфа на Аталанта Йосип Иличич, съобщава Corriere dello Sport.

Ръководството на миланци в момента не води преговори и оценява всички налични опции. Сред основните претенденти за трансфер в Милан са халфовете Никола Влашич (ЦСКА Моква), Марсел Забицер (РБ Лайпциг) и Хаким Зиеш (Челси), когото лондончани могат да отдадат под наем.

Милан иска да наеме Иличич с възможност за допълнителна покупка. Съобщава се, че "росонерите" искат да се подсилят със Зиеш, за да заместят Хакан Чалханоглу, който замина за Интер. Влашич бе приоритетна цел за тази позиция, но преговорите с армейския екип стигнаха до задънена улица. 28-годишният младеж иска да играе в Италия в бъдеще и би се радвал на такава възможност.

Съобщава се също, че Милан иска да наеме Влашич за 5 милиона евро с опция за обратно изкупуване от 20 милиона евро плюс бонуси, но ЦСКА иска 30 милиона евро за 23-годишния хърватин.

  Сподели
140