Рома постави ултиматум на Адриано


Н. Гавазов

Рома постави ултиматум на Адриано

Ръководството на Рома постави ултиматум на Адриано, след като снимки на футболиста се появиха в интернет пространството, на които се вижда как пазарува и се снима с фенове в Рио де Жанейро. Както е известно, на бразилския нападател бе разрешено да се завърне в родината си, за да се възстанови от травмата на ръката си, която получи в мача срещу Лацио.

Той вече бе засечен да се забавлява на купони, както и да пие бира, дори имаше проблеми с полицията, които го хванаха да управлява автомобила си след употреба на алкохол. Най-новите снимки обаче със сигурност са прелели чашата на търпението и най-вероятно са разгневили генералният мениджър на Рома Джан Монтали. Според Corriere dello Sport, босът е изпратил ултиматум до Адриано, чрез който се изисква връщането на нападателя в Рим, като трябва да стане до четвъртък.

28-годишният бразилец не показа загриженост към проблемите на отбора си, които доведоха до оставката на Раниери, а освен това, той заяви малко преди Коледа, че не се чувства щастлив в Рома.

 

  Сподели
238