Ювентус ще вземе трите точки срещу аутсайдера в групата


Н. Гавазов

Ювентус ще вземе трите точки срещу аутсайдера в групата

Лече - Ювентус
Стадион: "Вия дел Маре", Лече
Дата: 20.02.2011
Час: 13:30
Съдия: Паоло Мацолени

Неубедителното представяне на Лече през по-голямата част от кампанията си в Серия А изпрати закономерно отбора в зоната на изпадащите. От началото на годината обаче тимът се преобрази и показа някои впечатляващи резултати, като победите при гостуванията на Лацио и Парма, както и равенството във Флоренция. В последните два кръга обаче апулийци претърпяха две поражения и в момента се намират на 17-то място в класирането, на две точки от зоната на изпадащите.

Ювентус, след като имаше до края на миналата година само две загуби във всички турнири, от началото на новата година допусна цели пет поражения, най-срамните от които са може би домакинските загуби от Парма и Удинезе. В последните си два мача обаче „бианконерите" отговориха на своите критици с победи над Каляри и Интер, като в ключов фактор за успехите се превърна новото попълнение на отбора Матри. На практика Ювентус загуби всякакви шансове да се бори за Скудетото, но все още хората на Делнери имат възможността да се класират в Топ 4. В момента тима е на шесто място с актив от 41 точки - четири по-малко от четвъртия Лацио.


Лече излиза за мача с Ювентус с цял куп проблеми в кадрово отношение. Контузени са Джулиато, Офере и Томович, които отпаднаха от групата. За различни срокове са дисквалифицирани Густав, Оливера, Йеда и Джиакомаци. По такъв начин Вивас ще заеме място в опорната зона, а отляво е по-вероятно да започне срещата Пиати, отколкото Шевантон. Схема на игра 4-1-4-1. Вероятен състав: Росати; Донати, Фабиано, Ферарио, Бривио; Вивес; Мунари, Гросмюлер, Бертолачи, Пиати; Ди Микеле.


Ювентус е без контузените Ринаудо, Де Чили, Куяларела, Траоре и Пепе, както и наказания Сисоко. В атака новото попълнение Матри ще прави компания на Тони, а капитана Дел Пиеро ще остане на резервната скамейка. Схемата на игра ще бъде 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Соренсен, Бенучи, Барцали, Киелини; Красич, Акуилани, Мело, Маркизио; Матри, Тони.

За любителите на статистиката: Последната победа на Лече над Ювентус е от 1999 година. От началото на сезона апулийци имат 4 победи и 4 загуби у дома си. Ювентус като гост записа пет успеха и три поражения.

Очертава се интересен двубой, като интригата е породена най-вече от непостоянството в представянето на Ювентус. Все пак везните са наклонени в полза на „бианконерите" и особено след победата им над Интер миналата седмица, би трябвало да се доверим повече на хората на Делнери. Най-вероятно торинци няма да изпуснат шанса да вземат трите точки срещу един от кандидатите за изпадане.

Прогноза за: Лече - Ювентус 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Лече:

23 януари Фиорентина - Лече 1:1 (Серия А)
30 януари Лече - Чезена 1:1 (Серия А)
02 февруари Парма - Лече 0:1 (Серия А)
06 февруари Лече - Палермо 2:4 (Серия А)
13 февруари Катаня - Лече 3:2 (Серия А)

Ювентус:

27 януари Ювентус - Рома 0:2 (Купа на Италия)
30 януари Ювентус - Удинезе 1:2 (Серия А)
02 февруари Палермо - Ювентус 2:1 (Серия А)
05 февруари Каляри - Ювентус 1:3 (Серия А)
13 февруари Ювентус - Интер 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лече - Ювентус

29 мача
2 победи за Лече
6 равенства
21 победи за Ювентус
Голова Разлика: 67:23 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Лече - 5.50
Равен - 3.75
Ювентус - 1.61

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144