Киево - Милан: Ще излязат ли росонерите от шока?


Н. Гавазов

Киево - Милан: Ще излязат ли росонерите от шока?

Киево - Милан
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 20.02.2011
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

"Убиецът на грандове" Киево се намираше в серия от шест мача без загуба в италианското първенство, за да дойде миналата седмица поражението с 4:1 от Каляри в Сардиня. В момента „летящите магарета" заемат удобното 12-то място в таблицата за класиране с 31 точки и едва ли имат някакви притеснения относно оцеляването си в елита, след като девет точки ги делят от зоната на изпадащите.

Очевидно е, че през последния месец Милан не е толкова убедителен в представянето си. Всъщност, „росонерите" постигнаха само една победа през февруари в Серия А, което е и причината Наполи и Интер да скъсят разликата от лидера и да запазят живи шансовете си за титлата. През седмицата хората на Алегри загубиха и първата си осминафинална среща от Шампионска лига срещу Тотнъм, с което намалиха значително шансовете си за по-нататъшно участие в турнира, а „проявите" на Гатузо и Фламини само показаха, че играчите наистина са изнервени от представянето си.


Домакините са със сериозни проблеми в кадрово отношение за този мач. Контузени са Лучиано, Марколини и Болиачино. За по един мач са дисквалифицирани Мандели и Сардо. По такъв начин, отляво в полузащитната линия най-вероятно ще застане Констант, а Гуана ще бъде зад двамата нападатели. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Сорентино; Фрей, Цезар, Мореро, Мантовани; Фернандес, Ригони, Констант; Гуана, Пелисиер, Тереау.

Милан е без контузените Пирло, Дзамброта, Индзаги, Бонера и Амброзини. Извън групата останаха Одо, Боатенг и Легроталие. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Абиати; Абате, Неста, Силва, Антонини; Гатузо, Ван Бомел, Меркел; Робиньо; Ибрахимович, Касано.

За любителите на статистиката: Киево с основание си спечели прозвището „убиец на гиганти", след като тук Интер и Наполи вече претърпяха поражение. Милан има само една загуба като гост, но „летящите магарета" са много упорити на домашна сцена и през сезона допуснаха само две поражения у дома си. Две трети от попаденията на Киево са през второто полувреме, като отбора все още няма отбелязан гол през първите десет минути на срещите си. Последните три гостувания на Милан на „Бендегоди" завършиха с победи на „росонерите".

Двубоят се очертава да бъде много сериозно изпитание за Милан по пътя им към титлата. Ще излезе ли лидера от шока, който получи във вторник? Очакванията са за победа на „росонерите", но последните колебливи изяви на хората на Алегри, както и факта, че Киево победи вече два отбора от челната тройка ни карат да предположим, че по-вероятно е срещата да завърши наравно.

Прогноза за: Киево - Милан 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

23 януари Киево - Дженоа 0:0 (Серия А)
30 януари Бреша - Киево 0:3 (Серия А)
02 февруари Киево - Наполи 2:0 (Серия А)
06 февруари Лацио - Киево 1:1 (Серия А)
13 февруари Каляри - Киево 4:1 (Серия А)

Милан:

29 януари Катаня - Милан 0:2 (Серия А)
01 февруари Милан - Лацио 0:0 (Серия А)
06 февруари Дженоа - Милан 1:1 (Серия А)
12 февруари Милан - Парма 4:0 (Серия А)
15 февруари Милан - Тотнъм 0:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Киево - Милан

17 мача
2 победи за Киево
3 равенства
12 победи за Милан
Голова Разлика: 29:14 за Милан


Коефициенти от bet365:
Киево - 4.50
Равен - 3.40
Милан - 1.83

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134