Милан възнамерява да привлече Томори, Зиеш и Жиру


Н. Гавазов

Милан възнамерява да привлече Томори, Зиеш и Жиру

Милан няма да се ограничи  до защитника Фикайо Томори и се надява да вземе още двама играчи по време на своя  трансферен рейд в Челси.

Миналата седмица стана ясно, че Милан се е съгласил да закупи Томори за £ 25 млн. след успешния наем на за защитника през втората половина на сезона.

Милан се класира за Шампионска лига през този сезон за първи път от 2013/14, а също така има големи амбиции за титлата в Серия А, подтиквайки "росонерите"  да търсят подкрепление.

Според Gazzetta dello Sport, крилото Хаким Зиеш и нападателят Оливие Жиру също са в списъка на трансферните цели на Милан.

Според италианския вестник Зиеш няма място в плановете на мениджъра на Челси Томас Тухел, а Хаким   официално е поставен за трансфер.

28-годишният играч от мароканския национален отбор, който струваше на "сините" £ 33 млн. преди година, също така е интеерсен за Наполи.

Що се отнася до 34-годишния Жиру, Челси наскоро потвърди подновяването на договора с Оливие за следващия сезон и така "сините" се застраховаха от загуба на играча  без никаква компенсация.

  Сподели
120