Индзаги: Ще се срещна с ръководството в сряда


Н. Гавазов

Индзаги: Ще се срещна с ръководството в сряда

Старши -треньорът на Лацио Симоне Индзаги за пореден път изрази разочарованието си от ръководството на клуба.

"Ще се срещна с шефовете в сряда. Още миналия сезон, когато бяхме начело на класирането преди пандемията, имаше дискусии за подновяване на контракта ми. Оттогава изминаха 16 месеца и изчаквам само и единствено защото става въпрос за Лацио. Тук съм от 21 години и обичам клуба, затова ще изчакам още три дни.

Поех отбора преди пет години, когато футболистите бяха обиждани от собствените си фенове. Оттогава пет поредни пъти се класирахме за евротурнирите, спечелихме три трофея и оставихме след себе си в класирането големи клубове. В цялата ситуация има само един проблем – Лацио. Знаете какво означава клубът за мен, но от треньорите в плейофите на Шампионска лига през този сезон само аз съм с изтичащ договор.

Стремях се да работя максимално концентрирано, без да обръщам внимание на слуховете и всичко, което ни заобикаляше. Донякъде сме разочаровани от шестото място, но направихме и много хубави неща през сезона. Когато нямахме кадрови проблеми, показахме, че можем да побеждаваме и най-силните“, заяви  Индзаги.

  Сподели
262