Бреша и Лацио вероятно няма да се победят


Н. Гавазов

Бреша и Лацио вероятно няма да се победят

Бреша - Лацио
Стадион: "Марио Ригамонти", Бреша
Дата: 13.02.2011
Час: 16:00
Съдия: Антонио Джианокаро

Повторното наемане на треньора Бепе Лачини, който след три победи и три равенства начело на Бреша беше уволнен на 6 декември миналата година може и да се смяташе от специалистите за рискован ход от страна на президента на „лястовиците" Джино Кориони, но поне за момента се оказва печеливш. С новия си стар наставник „рондинеле" постигнаха в средата на миналата седмица равенство на „Олимпико" срещу Рома и победиха през уикенда Бари. Четири точки в два мача осигуриха на тима от Ломбардия 18-то място в класирането и от трите отбора, които са в зоната на изпадащите, Бреша изглежда има най-добри шансове да се измъкне и оцелее.

Лацио, въпреки добрата си кампания в началото на сезона, на практика загуби всякакви шансове да се бори Скудето, а и според старши треньора на отбора Еди Рея не това е целта пред „орлите". Специалистът изненадващо обяви в началото на седмицата, че отборът му се отказва от преследване на място, даващо право на участие в Шампионска лига и ще се стреми да получи промоция за Лига Европа. Може би Рея има известно основание да твърди подобно нещо, защото Лацио постигна едва две победи в последните си седем мача в Серия А, а освен това допусна конфузни резултати: загуба от полуфалиралия Болоня и равенство в Рим срещу Киево. В момента „орлите" са четвърти в класирането с 42 точки - с две повече от преследващите ги Палермо и Удинезе и с три оред градския съперник Рома.

Даламано, Серени и Замбели са контузени от домакините и отпаднаха за мача. Схема на игра 3-5-1-1. Вероятен състав: Аркари; Зебина, Бега, Зоболи; Берарди, Коне, Санети, Хатемаж, А карди; Диаманти; Карачиоло.

От групата на Лацио за мача отпаднаха контузените Дел Неро, Мегни, Гаридо, Роки, Диакит и Раду. Първоначално се смяташе, че вратаря Муслера ще бъде извън състава, заради прекратяването на преговорите за нов договор, но по-късно се оказа, че това не отговаря на истината. Схема на игра 4-2-3-1. Вероятен състав: Муслера; Лихтщайнер, Биава, Диас, Скалони; Ледесма, Матусалем; Скули, Маури, Сарате. Кожак.

За любителите на статистиката: Лацио има четири победи като гост, но те са постигнати в първите девет кръга на кампанията. На практика след 31 октомври „орлите" са без победа извън Рим. Бреша има у дома си пет победи и пет загуби.

Важен мач и за двата отбора. Бреша е идеалният вариант за съперник, от който може да бъде взето нещо. От друга страна лошото представяне на Лацио при гостуванията не изключват възможността за победа на домакините, което ще бъде една малка изненада, предвид местата в класирането. По-вероятно е обаче двата тима да не успеят да се победят.

Прогноза за: Бреша - Лацио 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Бреша:

16 януари Бреша - Парма 2:0 (Серия А)
22 януари Палермо - Бреша 1:0 (Серия А)
30 януари Бреша - Киево 0:3 (Серия А)
02 февруари Рома - Бреша 1:1 (Серия А)
06 февруари Бреша - Бари 2:0 (Серия А)

Лацио:

19 януари Рома - Лацио 2:1 (Купа на Италия)
23 януари Болоня - Лацио 3:1 (Серия А)
29 януари Лацио - Фиорентина 2:0 (Серия А)
01 февруари Милан - Лацио 0:0 (Серия А)
06 февруари Лацио - Киево 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Бреша - Лацио

39 мача
13 победи за Бреша
8 равенства
18 победи за Лацио
Голова Разлика: 49:36 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Бреша - 3.25
Равен - 3.00
Лацио - 2.37

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
162