Леонардо: Борбата за титлата ще се води до последно


Н. Гавазов

Леонардо: Борбата за титлата ще се води до последно

Старши треньорът на Интер Леонардо след драматичната среща от 24 кръг на Серия А, в която с числено преимущество поведоха с 4:1, но след това допуснаха два гола, подчерта, че във всеки мач да се печелят трите точки е много трудно. В същото време той подчерта, че борбата за титлата ще се води до самия край на първенството, а в нея участват много отбори.

„Дали сме анти-Милан? Какво пък, борбата за титлата ще се води до последния кръг, като в нея участват много отбори. Вие прекрасно виждате, колко е трудно да се побеждава във всяка една среща. Само погледнете последните няколко кръга и колко изненади се получиха. Срещу Рома сами си усложнихме живота, но аз не съм изненадан от допуснатите голове. За нас това бяха трудни моменти, но все пак отбора ми се справи със ситуацията, вкара пети гол и съхрани концентрацията си до края", заяви на пресконференция след мача Леонардо.

„Това, че много голове пускаме е проблем? Аз не мога да говоря лоши неща след такива победи. Важното е - да се движим напред със същия ентусиазъм. Видях един великолепен мач между два големи отбора и продължавам да настоявам, че Бориело е най-добрия нападател в Серия А. Снайдер показа страхотен футбол, както и Ето'о, Пацини, Де Роси и други", завършва наставника на Интер.

 

  Сподели
111