Анонс на 24 кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 24 кръг на Серия А - срещите в неделя

Наполи - Чезена

Дата: 6 февруари, 2011
Време: 16:00
Стадион: „Сан Паоло", Неапол
Съдия: Доменико Чели (Кампобасо)

Предизвикателството пред Наполи да спечели Скудетото дерайлира срещу Киево в средата на седмицата, когато „партенопеите" бяха победени от „летящите магарета" с 2:0. Разочароващият резултат обаче почти запази разликата с лидера Милан, който от своя страна не успя да победи Лацио. В момента Наполи продължава да заема второ място в класирането с 43 точки - с пет по-малко от „росонерите", но вече само две пред шампиона Интер.

Чезена започна новата година с победа като гост срещу Бреша, но вече шести мач е без победа, а също така загуби от Рома, Интер и Милан. През седмицата „морските кончета" въпреки добрата си игра не успяха да победят Катания и в момента отборът се намира в зоната на изпадащите на две точки от спасителния бряг.

За домакините отпаднаха контузените Грава и Витале, както и наказания Пациенца. Схема на игра 3-4-2-1. Вероятен състав: Де Санктис; Сантакроче, Канаваро, Ароника; Маджио, Гаргано, Йебда, Зуника; Хамшик, Лавеци; Кавани.

За Чезена няма да играе контузения Лауро. Схема на игра 4-3-2-1. Вероятен състав: Антониоли; Делафиоре, Пелегрино, Ван Берген, Сантон; Касерта, Колучи, Пароло; Джиачерини, Хименес; Богдани.

Наполи загуби през седмицата и в предстоящият двубой пред хората на Мацари се открива идеалната възможност да се завърнат на победния път срещу един от аутсайдерите в първенството. През септември „партенопеите" победиха с 4:1 своя съперник на „Дино Мануци" и няма никаква причина да се съмняваме, на „Сан Паоло" те няма да повторят своя успех.

Прогноза за: Наполи - Чезена 3:1

Коефиценти за bet365:

Наполи: 1.28
Равен: 5.00
Чезена: 11:00

 

 

Лацио - Киево

Дата: 6 февруари, 2011
Време: 16:00
Стадион: „Олимпико", Рим
Съдия: Леонардо Баракани (Флоренция)


Кампанията на Лацио беше заплашена след загубата от Болоня с 1:3, но победата срещу Фиорентина миналия уикенд и щастливото равенство като гост на Милан, върнаха „орлите" в борбата им за класиране в топ 4. В момента столичани се намират на четвърто място и имат в актива си 41 точки - точка повече от Удинезе и две пред Рома.

До миналия уикенд кампанията на Киево можеше да бъде определена като провал, след като последната победа на „летящите магарета" в Серия А беше през ноември. Но на практика отборът е четвърти мач без загуба, а в последните си две срещи отборът от Верона постигна две победи една след друга, като най-широк отзвук намери тази срещу Наполи. По този начин „летящите магарета" се намират на десето място в класирането и с 30 точки в актива няма как да не се чувстват удобно в средата на таблицата.

За домакините отпадат контузените Дел Неро, Мегни, Гаридо, Роки, Диакат и Флокари. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Муслера; Лихтщайнер, Биава, Диас, Раду; Броки, Матусалем, Маури; Хернанес; Козак, Зарате.

Лучиано, Марколини и Андреоли са контузени от Киево и няма да пътуват до Рим. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Сорентино; Сардо, Мандели, Сезар, Мантовани; Пулзети, Рикони, Констант; Болиячино; Пелисиер, Москардели.

Интересен двубой се очертава - от една страна Киево пристига в Рим с добро самочувствие след последните си победи, а от друга Лацио ще търси начин да развие частичния си успех през седмицата срещу Милан. Все пак столичани у дома си се представят силно и е по-вероятно победата да бъде тяхна.

Прогноза за: Лацио - Киево 2:1


Коефиценти за bet365:

Лацио: 1.75
Равен: 3:50
Чезена: 4:75

 

 

 

Парма - Фиорентина


Дата: 6 февруари, 2011
Време: 16:00
Стадион: „Енио Тардини", Парма
Съдия: Габриеле Гава (Конелиано Венето)


Парма не се намира в добро състояние след като претърпя две поредни загуби в Серия А, едната от които бе на собствен терен от прекия конкурент в борбата за оцеляване Лече. В момента „дуковете" с енамират на 15 точки и имат в актива си 25 точки - само четири повече от зоната на изпадащите.

При Фиорентина нещата също не са добри и този отбор не заслужава мястото което заема. През седмицата „виолетовите" победиха у дома си Дженоа, но преди това записаха три мача без победа, което на този етап им осигурява 11-то място в класирането и актив от 28 точки.

Писано и Маркес отпадат от домакините поради контузии, Кандрева е наказан за един мач. Схема на игра 4-3-3. Вероятен състав: Миранте; Жакардо, Паци, Лукарели, Гоби; Галиопа, Джемаил, Валиани; Анджело, Амаури, Джовинко.

Варгас, Фрей, Кролдруп и Йоветич от Фиорентина са контузени и няма да пътуват до Парма. В опорната зона е по-вероятно да излезе Д'Агостино, отколкото Донадел, а наа десния фланг на защитата ще видим Комото, вместо Де Силвестри. Схема на игра 4-1-4-1. Вероятен състав: Боруц; Комото, Гамберини, Кампоресе, Паскуал; Д'Агостино; Маркиони, Монтоливо, Бехрами, Сантана; Джилардино.

Очертава се много важен мач за Парма. Много е тънка границата между изпадащите и комфорта в средата на таблицата и една загуба на „дуковете" ще ги изпрати директно в битката за оцеляване. От своя страна Фиорентина ще се опита да не допусне поражение, като по такъв начин „виолетовите" ще си осигурят по-голямо спокойствие в средата на таблицата предвид тежката програма, която предстои на отбора. По-близо до победата са домакините, но и всеки друг резултат няма да се смята за изненадващ.

Прогноза за: Парма - Фиорентина 1:1

 

Коефиценти за bet365:

Лацио: 2.37
Равен: 2.87
Чезена: 3.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157