Това не е сезонът на Юве - Аталанта ги измести от топ 3 (видео)


FUTBOL-TV

Това не е сезонът на Юве - Аталанта ги измести от топ 3 (видео)

Италианският шампион Ювентус допусна малко очаквана загуба с 0:1 при домакинството си на Аталанта в един от най- зрелищните двубои от 31-ия кръг в италианската Серия А. 

В началните минути на два пъти останаха съмнения за дузпа. В 5-ата минута Муриел преодоля Де Лихт, а Куадрадо го атакува, футболистът на домакините се строполи в наказателното поле, но съдията не отсъди дузпа. Малко по-късно и Сапата падна в наказателното поле, но отново реферът не посочи бялата точка. В 34-ата минута Мората се възползва от грешка в отбраната на домакините, но от голлинията Джимшити изчисти топката. Може би това бе и най-интересното положение за първите 45 минути.

След почивката отново бе сравнително скучно, като чак първият точен удар в мача дойде в 75-ата минута, когато Голини изби в корнер воле на Мората. Иначе малко по-рано Муриал отправи опасен удар към вратата на Юве, но нямаше късмет да се разпише и топката излезе в аут. 

В 87-ата Малиновски стреля от фаул, Шчесни изби, но украинецът получи нов шанс да отправи шут отдалече, който рикошира в Алекс Сандро и попадна в мрежата на "бианконерите", като по този начин бе фиксиран крайния резултат.

Звездата на торинци Кристиано Роналдо пропусна двубоя, което оказа своето влияние. Успехът бе много важен за бергамаските ги прати в топ 3 на класирането, докато “старата госпожа" вече ще трепери за мястото си в четворката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
344