Анонс на 24 кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 24 кръг на Серия А - срещите в събота

Удинезе - Сампдория

Дата: 5 февруари 2011

Време: 19:00

Стадион: „Комунале Фриули", Удине
Съдия: Пиерпаоли

 

Срещата между Удинезе и Сампдория е между два отбора, които се движат в различни посоки на таблицата за класиране. Фриулци са вече шести мач без загуба и това закономерно ги изкачи на седмо място в класирането с актив от 37 точки - само 4 по-малко от четвъртия Лацио. След победите над Дженоа, Интр и Ювентус обаче, малко изненадващо Удинезе не успя на собствен терен Болоня и дори на определен етап от мача губеше в резултата.

Сампдория записа три поредни загуби във всички турнири, а лошите резултати на тима свалиха „моряците" до 12-то място в класирането. С 27 точки отборът е много близо и до зоната на изпадащите, където разликата от 18-я Чезена е само шест точки. В последния си мач от първенството, Сампдория допусна да бъде унижена с 0:1 на собствен терен от Каляри, а преди това претърпя пълно фиаско в Неапол, където местния Наполи разгроми „моряците" с 4:0.


Баста, Феронети, Анжела и Ханданович са контузени от Уденизе и отпадат от групата з амача. Схема на игра 3-5-2. Вероятен състав: Беларди; Бенатия, Запата, Домици; Исла, Пинци, Инлер, Асамоа, Паскуале; Санчес, Ди Натале.

За Сампдория отпадат контузените Семиоли, Касталдело, Поци и наказания за един мач Поли. Най-вероятно в центъра на защитата ще видим Лучини вместо Волта, също така е по-вероятно Биябияни да започне в атака, вместо Македа. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Курчи; Заури, Мартинес, Лучини, Циглер; Манини, Паломбо, Тисоне, Губерти; Биябияни, Макароне.

С по-големи шансове в този мач е отбора на Удинезе, който преди по-малко от две седмици победи тук Интер с 3:1. Фриулци са по-организирани, а и нападението в лицето на Ди Натале и Санчес е по-мощно от това на Сампдория, която вече се раздели с Пацини и Касано.

Прогноза за мача: Удинезе - Сампдория 2:1

 

Коефиценти от bet365

Удинезе: 1.61
Равен: 3.60
Сампдория: 6.00

 

 

Каляри - Ювентус

Дата: 5 февруари 2011

Време: 21:45
Стадион: „Сант Елиа", Каляри
Съдия: Джанлука Роки


Каляри приема Ювентус, след като записа четири победи в пет мача, последната от които дойде като гост на Сампдория. Добрата форма на сардинци изкачи тима на девето място в класирането и при победа над своя именит съперник, островитяните ще се изравнят по точки с него.

Ювентус започна сезона с намерението да гони класиране в Топ 4, но тази надежда става все по-утопична, като се има предвид последните резултати на „бианконерите" - четири мача без победи във всички турнири, а последните две срещи на тима в Серия А завършиха с поражения. В последния кръг на първенството Ювентус загуби на „Барбера" от Палермо по скандален начин, но въпреки това, липсата на мощ в атаките на отбора не позволиха на възпитаниците на Делнери да променят хода на мача. В момента „Старата госпожа" с енамира на осмо място в класирането с актив от 35 точки - шест по-малко от четвъртия Лацио.


Каляри на практика няма кадрови проблеми и с изключение на контузения Ланер, всички останали играчи са налице. Схемата на игра ще бе 4-3-1-2. Вероятен състав: Агаци; Писано, Джанини, Астори, Агостини; Биондини, Конти, Найнголан; Косу; Акуафреска, Нене.

Не са добри нещата в кадрово отношение в Ювентус. Извън строя поради контузии са Ринаудо, Де Чили, Куяларела, Траоре, Пепе, Якуинта. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Салихамиджич, Бонучи, Барцали, Киелини; Красич, Акуилани, Мело, Маркизио; Матри, Дел Пиеро.

Последната победа на Ювентус тук бе през септември 2008 година. Като се има предвид настоящото състояние на двата отбора, е много трудно да си представим, че „бианконерите" ще успеят да победят своя съперник. Най-вероятно е да очакваме победа за Каляри или в най-добрия случай за Ювентус - равенство.

Прогноза за: Каляри - Ювентус 1:1


Коефиценти от bet365:

Каляри: 3.00
Равен: 3.00
Ювентус: 2.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137