Стана ясно какво е казал Ибра на съдията преди изгонването си


Н. Гавазов

Стана ясно какво е казал Ибра на съдията преди изгонването си

Старши -треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира победата над Парма с 3:1 в мач от 30-ия кръг на италианската Серия А, а също така говори за епизода с отстраняването на Златан Ибрахимович. Шведският нападател получи директен червен картон в 60-ата минута, след като каза нещо на рефера Фабио Мареска.

"Харесва ми, когато моите играчи уважават и отразяват същите чувства, които присъстват в отбора. Беше предизвикателна седмица, защото знаехме, че не отговаряме на стандартите на Милан в двубоя срещу Сампдория.

Трудно е да се съревноваваме с Парма, на един от етапите на играта сами развалихме всичко, но най-важното - победихме. Статистиката показва, че по-добре  играем като  гости. Странно е и се опитваме да разберем причините, но мачовете без зрители са много сходни.

Искаме да върнем Милан в Шампионска лига, но имаме силна конкуренция от страна на Ювентус, Аталанта, Наполи, Лацио и Рома, така че трябва да се движим от мач на мач и да продължаваме да печелим  точки. Всички тези отбори са в състояние да спечелят осем до девет поредни срещи.

Що се отнася до отстраняването на Златан, той ми каза, че известно време е обсъждал нещо със съдията, но не е проявявал неуважение и със сигурност не го е обиждал. Ибрахимович ми каза, че последното нещо, което той е казал на съдията е било: "Значи не се интересувате от това, което искам да кажа?".  Не бях там и не разговарях с Мареска, така че не знам“, заяви Пиоли.

  Сподели
395