Милан спаси точката срещу Сампдория (видео)


FUTBOL-TV

Милан спаси точката срещу Сампдория (видео)

Милан взе само точка от двубоя си срещу Сампдория от 29-ия кръг на Серия А, след като срещата на "Сан Сиро" завърши 1:1. "Росонерите" изостваха в резултата почти до края на мача, но попадение на Йенс Хауге в 87-ата минута им осигури точката. 

В 25-ата минута гостите бяха на милиметри от откриване на резултата. Топката бе центрирана от фаул в наказателното поле на "росонерите", където Фикайо Томори закъсня да покрие Мортен Торсби, който стреля отлично с глава, но от голлинията Донарума успя да избие.  

Самп поведе в 57-та минута, когато Теор Ернандес допусна фрапантна грешка, давайки топката на Куалярела и той прехвърли излезлия напред Донарума за 0:1. Само две минути по-късно обаче Силва получи втория си жълт картон в двубоя и така остави генуезците с 10-има човека на терена.

"Росонерите“ натиснаха в търсене на изравнителен гол и стигнаха до такъв в 87-та минута чрез норвежецът Йенс Петер Хауге, който оползотвори асистенция на Франк Кеси. Същият можеше да донесе успеха на Стефано Пиоли и компания, но ударът му с десния крак срещна страничния стълб на Емил Аудеро. До края резултатът остана непроменен и така Милан се отдалечи от градския съперник Интер, който оглавява класирането.

Тимът на Стефано Пиоли е на втората позиция в класирането с 60 точки и два мача повече от лидера Интер, който иама 65. Сампдория е 10-и с 36 точки. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
148