Наполи ще потърси отмъщението срещу Киево


Н. Гавазов

Наполи ще потърси отмъщението срещу Киево

Киево - Наполи
Стадион: "Марк Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 02.02.2011
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Орсато


Кампанията на Киево в Серия А не е впечатляваща и „летящите магарета" имат едва шест победи срещу седем загуби, но въпреки това с 27 точки от 22 мача се намират в средата на таблицата и са далеч от зоната на изпадащите. Очевидно е, че тимът ще оцелее в италианския елит. От началото на година Киево постигна четири равенства и една загуба, но ето, че през уикенда дойде и първата победа и тя бе постигната като гост на предпоследния в класирането Бреша.

Наполи може действително да се превърне в сериозен кандидат за титлата, особено след равенството на Милан срещу Лацио във вторник вечер, но за целта ще трябва да запази невероятното си представяне и при гостуването си на Киево. Старши треньорът Мазари постоянно твърди, че титлата не е приоритет на отбора, но ето, че „партенопеите" се намират на второ място в класирането на пет точки след лидера Милан. През уикенда Наполи разгроми у дома си Сампдория с 4:0, като хеттрик в мача направи Кавани.

Киево е без контузените Лучиано и Марколини. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Сорентино. Фрей, Мендели, Цезар, Мантовани; Фернандес, Гуана, Констант; Боглиачино; Пелисиер, Москардели.

За Наполи отпадат Грава, Витале и Йебда, които са контузени, както и Лавеци и Маскара. Най-вероятно Мазари ще излезе с един нападател и тогава схемата на игра ще бъде 3-4-2-1. Вероятен състав: Де Санктис; Кампгнаро, Канаваро, Ароника; Маджио, гаргано, Пациенца, Досена; Хаамшик, Зунига; Кавани.

За любителите на статистиката: Киево е трудно победим на собствен терен и „летящите маагарета" имат само две загуби на „Бентегоди". Наполи пък постигна вече 6 победи от 11 мача извън Неапол. И двата отбора са отбелязали близо половината си попадения след 70-та минута на срещите си. Миналата година тук Наполи победи с 2:1.

Един срещу друг излизат силно играещ у дома си отбор срещу един от лидерите в класирането, което прави срещата изключително интригуваща. Последните четири гостувания на Наполи тук обаче завършиха с три победи за „партенопеите", които има да си връщат за унижението през септември, когато загубиха от Киево с 1:3 на „Сан Паоло". И двата отбора са силно мотивирани да се представят добре, което ще бъде предпоставка да станем свидетели на открита игра и най-вероятно обрати в резултата. Най-разумно е да използваме два знака в този мач, като победата за гостите ще трябва да включим задължително в нашите залози.

Прогноза за: Киево - Наполи 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

09 януари Киево - Палермо 0:0 (Серия А)
12 януари Палермо - Киево 1:0 (Купа на Италия)
16 януари Катаня - Киево 1:1 (Серия А)
23 януари Киево - Дженоа 0:0 (Серия А)
30 януари Бреша - Киево 0:3 (Серия А)

Наполи:

15 януари Наполи - Фиорентина 0:0 (Серия А)
18 януари Наполи - Болоня 2:1 (Купа на Италия)
23 януари Бари - Наполи 0:2 (Серия А)
26 януари Наполи - Интер 0:0 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Италия)
30 януари Наполи - Сампдория 4:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Киево - Наполи

9 мача
2 победи за Киево
1 равенство
6 победи за Наполи
Голова Разлика: 16:9 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Киево - 3.20
Равен - 3.00
Наполи - 2.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191