Хеттрик на Роналдо носи успеха на Юве срещу Каляри (видео)


FUTBOL-TV

Хеттрик на Роналдо носи успеха на Юве срещу Каляри (видео)

Португалската звезда на Ювентус отбеляза и трите гола за победата с 3:1 над Каляри, като вкара хеттрика си в рамките на 22 минути.

В десетата Кристиано откри резултата, засичайки с глава центриране на Куадрадо от корнер. В 25-ата разстреля стража на домакините от дузпа с десния крак, а в 32-рата прати още една мощна бомба в мрежата на Караньо, този път с левия крак. Така CR7 има вече 29 гола в 33 мача от началото на сезона във всички състезания.

Трябва да се отбележи, че Роналдо обаче можеше да бъде изгонен още в 14-ата минута за изпълнение тип "крак-брада" в брадичката на вратаря на домакините Алесио Краньо. Португалската суперзвезда се опита да засече центриране отляво, но стражът на Каляри го изпревари за топката, а Кристиано заби бутоните си в лицето му, след което го удари и с дясното си бедро, заради инерцията. Реферът даде само жълт картон на играча на Юве.

Джовани Симеоне вкара почетното попадение след 61 минути игра, но това беше всичко за Каляри в срещата.

Така Ювентус е с точка зад втория в класирането Милан, като в този момент и двата тима са изиграли по 26 двубоя, но по-късно днес "росонерите" играят с Наполи. Каляри заема 17-ата позиция в таблицата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
94