Ювентус - Удинезе: Двубой с много неизвестни


Н. Гавазов

Ювентус - Удинезе: Двубой с много неизвестни

Ювентус - Удинезе
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 30.01.2011
Час: 21:45
Съдия: Антонио Джианокаро


Перспективата пред Ювентус да спечели някакъв трофей през настоящата си кампания вече се изпариха. През седмицата „бианконерите" загубиха с 0:2 от Рома в четвъртфинален мач от турнира за Купата на Италия и отпаднаха от по-нататъшната борба. Годината не започна добре и в Серия А - на „Олимпико" в Торино Ювентус бе разгромен с 4:1 от борещия се за своето оцеляване тим на Парма. В следащите си три мача „Старата госпожа" успя да победи единствено последния в класирането Бари и то го направи много трудно и неубедително. По такъв начин, за „бианконерите" остава по-скоро възможността да се преборят за участие в Лига Европа, отколкото за Шампионска лига или още по-нереално - за титлата.

Удинезе пристига в Торино с много добро самочувствие - фриулци имат три победи от четири мача през януари и успяха да запишат като гост на Милан равенство 4:4 в един много луд мач. По такъв начин, хората на Франческо Гуидолин се изкачиха на осмо място в класирането и имат в актива си 33 точки. Една победа в неделя вечер ще позволи всъщност на Удинезе да изпревари своя съперник в класирането.

Ювентус е без Ринаудо, Де Чили, Куяларела, Тони, Траоре, Пепе, Мота и Амаури, които са контузени. Добрата новина е, че се завръща Фелипе Мело, все още не е напълно изяснено състоянието на Якуинта, но последната информация сочи, че той пропуска мача. Най-вероятно Делнери ще избере формация 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Григера, Бонучи, Киелини, Гросо; Красич, Акуилани, Мело, Маркизио; Мартинес, Дел Пиеро.

Удинезе е без контузените Баста, Феронети и Анжела и поради това се очаква Гуидолин да направи някои промени във формацията, която победи Интер. Схемата на игра ще бъде 3-5-2, защото именно с нея фриулци спечелиха три от последните си четири срещи Вероятен състав: Ханданович; Бенатия, Сапата, Домици; Исла, Пинци, Инлер, Асамоа, Армеро; Санчес, Ди Натале.

За любителите на статистиката: Ювентус има устойчиви показатели у дома си срещу Удинезе. Фриулци са едни от най-слабите гости и записаха вече шест загуби в гостуванията си. Като домакин „бианконерите" бележат средно по 2.2 гола на мач, Удинезе допуска като гост по 1.64 попадения.


Очевидно е, че Ювентус изпадна от началото на годината в поредната си криза, дори е появиха информации, че се готви смяна наа Делнери. Удинезе от своя страна се намира в страхотна форма и е много по-вероятно гостите да вземат точка, а с малко късмет и да изтръгнат победата. С оглед представянето на двата отбора е трудно да се предвиди как Ювентус ще успее да победи. Но пък дали точно с този  мач „бианконерите" няма да се опитат да излязат от лошата форма в която се намират? Поради много неизвестни, най-разумното решение е тази среща да се играе с троен знак.

Прогноза: Ювентус - Удинезе 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

09 януари Наполи - Ювентус 3:0 (Серия А)
13 януари Ювентус - Катаня 2:0 (Купа на Италия)
16 януари Ювентус - Бари 2:1 (Серия А)
23 януари Сампдория - Ювентус 0:0 (Серия А)
27 януари Ювентус - Рома 0:2 (Купа на Италия)

Удинезе:

06 януари Удинезе - Киево 2:0 (Серия А)
09 януари Милан - Удинезе 4:4 (Серия А)
16 януари Дженоа - Удинезе 2:4 (Серия А)
19 януари Сампдория - Удинезе 2:2 - 5:4 сл. дузпи (Купа на Италия)
23 януари Удинезе - Интер 3:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Удинезе

73 мача
49 победи за Ювентус
14 равенства
10 победи за Удинезе
Голова Разлика: 151:62 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 2.25
Равен - 3.20
Уденезе - 3.25

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196