Алексис Санчес герой за Интер при успеха над Парма


FUTBOL-TV

Алексис Санчес герой за Интер при успеха над Парма

Алексис Санчес се превърна в герой за Интер при победата с 2:1 над Парма в последен мач от 25-ия кръг на Серия А, игран на стадион "Енио Тардини".

През първата част Интер бяха по-активни, но Лукаку и компания не успяха да отбележат гол. След почивката обаче нещата се промениха. 

В 54-ата минута Алексис Санчес откри. Чилиецът се измъкна зад защитата и от близка дистанция стреля с левия крак, Сепе се намеси, но недостатъчно убедително и въпреки че топката бе изчистена, тя бе преминала с целия си обем голлинията - 0:1.

В 62-ата минута Интер удвои аванса си. Ромелу Лукаку се пребори с трима и пусна топката към Санчес, който с десния крак стреля, а топката мина покрай Сепе, който не успя да реагира.

В 71-вата минута Парма върна интригата в мача, намалявайки изоставането си до 1:2. Ернани засече от въздуха центриране отдясно и направи безпомощен Самир Ханданович.

Така възпитаниците на Антонио Конте дръпнаха с 6 точки пред градския си съперник Милан, който е с 53 пункта. "Дуковете“ от своя страна остават на предпоследното място с 15.

  Сподели
106