Милан взе дербито срещу Рома (видео)


FUTBOL-TV

Милан взе дербито срещу Рома (видео)

Милан се наложи с 2:1 при визитата си на Рома на “Олимпико" в дербито от 24-ия кръг на Серия А. През първата част положения имаше и пред двете врати.

В 27-ата Симон Кяер засече с глава центриране от корнер, но за негова жалост топката се спря в напречната греда. Минута по-късно Мхитарян се разписа, но попадението не беше признато заради фаул в атака на Джанлука Манчини. 

Полувремето вървеше към нулево равенство, но Франк Кесие беше точен в 43-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение на  Фасио срещу Давиде Калабрия. По този начин той даде аванс на тима си точно преди почивката.

Жордан Верету изравни в 50-ата, разписвайки се с прецизен удар. Анте Ребич отново даде аванс на "росонерите" в 58-ата минута, а вина за този гол има Лопес, който сбърка при подаването. До края имаше още няколко интересни положения, но в крайна сметка до нов гол така и не се стигна.

Така Милан спря серията си от две поредни загуби и продължава да е втори в класирането с 52 точки. "Вълците" са 5-ти в класирането с 44 пункта/ 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
125