Интер с класика срещу Дженоа (видео)


FUTBOL-TV

Интер с класика срещу Дженоа (видео)

Интер победи Дженоа с класическото 3:0 у дома и се утвърди на върха в италианската Серия А с петия си пореден успех в първенството. 

Интер нанесе първия удар в двубоя след по-малко от минута. Ромелу Лукаку получи топката от Николо Барела и направи двойно подаване с партньора си в атака Лаутаро Мартинес. Белгиецът получи празно пространство, напредна в половината на гостите и с много прецизен изстрел изпрати топката в долния десен ъгъл на стража Матия Перин.

"Нерадзурите" продължиха доминацията си през първата част. Мартинес, Лукаку и Барела направиха доста пропуски. 

Голът на успокоението падна в 69-ата минута. Тогава Матео Дармиан, който през първото полувреме имаше шансове за гол, този път успя да изпрати топката във вратата на Перин. Дармиан получи хубаво подаване от Лукаку в наказателното поле и с качествен изстрел по земя преодоля стража на гостите за 2:0.

Крайното 3:0 беше оформено от Алексис Санчес в 77-ата минута. Чилиецът се разписа с добавка отблизо, секунди след появата му на терена. Съдията се допита и до ВАР, но в крайна сметка голът бе признат.

Възпитаниците на Антонио Конте като цяло не се затрудниха и увеличиха аванса си на върха на 7 точки пред втория Милан, който в късния мач гостува на Рома.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
107