Удинезе и Интер няма да се победят


Н. Гавазов

Удинезе и Интер няма да се победят

Удинезе - Интер
Стадион: "Комунале Фриули", Удине
Дата: 23.01.2011
Час: 13:30
Съдия: Емидио Морганти

Удинезе започна годината с две победи и едно равенство и доброто начало изстреля „бианконерите" сред първите осем в италианския елит. Със сигурност хората на Гуидолин ще се опитат да продължат без загуба, особено като се има предвид, че отборът играе силно у дома си. В средата на седмицата фриулци отпаднаха от Сампдория в турнира за Купата на Италия, но това стана след истинска драма, в която се стигна до изпълнение на дузпи. В този мач впрочем Франческо Гуидолин не използва някои основни състезатели, с явното намерение да ги използва именно в мача от първенството.

Интер продължава да лети високо под ръководството на новия си треньор Леонардо и вече има пет победи от пет мача във всичко турнири. Европейският шампион вече е четвърти в класирането, на шест точки от лидера Милан, но и с мач по-малко от „росонерите", което даде основание на Снайдер да заяви в началото на седмицата, че той и съотборниците му мислят вече за титлата. В средата на седмицата „нерадзурите" изиграха единия от двата си отложени мача - този от 16 кръг срещу Чезена и с голове на Милито, Ето'о и Киву победиха с 3:2.

Басра, Феронети и Анджели отпадат за мача поради контузии. Наказани няма. Гуидолин ще използва Ди Натале и Санчес в атака, а в средата на терена ще излезе с петима футболисти. Схема на игра 3-5-2. Вероятен състав: Ханданович; Бенатиа, Сапата, Домици; Исла, Пинци, Инлер, Асамоа, Армеро; Санчес, Ди Натале.

Лазаретът на Интер постепенно се изпразва, но там все още остават контузените Снайдер, Самуел, Сезар и Милито. По този начин в атака ще видим Пандев и Ето'о, а Биабияни и Коутиньо ще започнат на пейката. Схемата на игра е 4-3-1-2. Вероятен състав: Кастелаци; Майкон, Кордоба, Лусио, Киву; Санети, Камбиасо, Мота; Станкович; Ето'о, Пандев.

Очертава се много вълнуващ двубой, между отбори, които са във великолепна форма. Интер ще се опита да запази победната си серия при Леонардо, а Удинезе да продължи доброто си представяне. Това ще бъде същевременно много сериозно изпитание за „нерадзурите", които на всичкото отгоре излизат без Снайдер и Милито, а и традицията сочи, че мачовете срещу фриулци са били винаги трудни. Малко е вероятно гостите да загубят, но е много вероятно да не успеят да вземат трите точки.

Прогноза за: Удинезе - Интер 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

19 декември Лацио - Удинезе 3:2 (Серия А)
06 януари Удинезе - Киево 2:0 (Серия А)
09 януари Милан - Удинезе 4:4 (Серия А)
16 януари Дженоа - Удинезе 2:4 (Серия А)
19 януари Сампдория - Удинезе 2:2 - 5:4 сл. дузпи (Купа на Италия)

Интер:

06 януари Интер - Наполи 3:1 (Серия А)
09 януари Катаня - Интер 1:2 (Серия А)
12 януари Интер - Дженоа 3:2 (Купа на Италия)
15 януари Интер - Болоня 4:1 (Серия А)
19 януари Интер - Чезена 3:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Интер

77 мача
15 победи за Удинезе
25 равенства
37 победи за Интер
Голова Разлика: 119:73 за Интер


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 3.20
Равен - 3.25
Интер - 2.25

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187