Наполи прегази Фиорентина (видео)


FUTBOL-TV

Наполи прегази Фиорентина (видео)

Наполи не остави абсолютно никакви шансове на гостуващия Фиорентина и го премаза с 6:0, като четири от попадението неаполитанците отбелязаха още през първата част.

Тимът на Дженаро Гатузо бе несравнимо по-добрият на терена и абсолютно всичко му се получаваше. Ако не бе намалил оборотите през втората част, унижението можеше да достигне и двуцифрено измерение.

Лоренцо Инсиние даде начало на головата серия с попадение в 5-а минута. В 36-а Диего Деме направи 2:0, а до почивката Ирвинг Лосано и Пьотр Зелински отбелязаха още два гола за домакините.

През втората част мачът се доиграваше.  В 70-ата минута Драговски изби хубав удар на Инсиние, но след това отбраната на Фиорентина не се справи и Кастровили препъна Бакайоко. Инсиние реализира дузпата за 5:0. 

Матео Политано оформи крайното 6:0 в края на срещата.

След този категоричен успех днес Наполи се изкачи на трето място в класирането с 34 точки, а Фиорентина е 14-и с 18 точки.

На пейката за Фиорентина бе 17-годишният български талант Димо Кръстев, но не влезе в игра и все още чака своя дебют за първия състав на "виолетовите".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
264