Юве удари Дженоа след продължения (видео)


FUTBOL-TV

Юве удари Дженоа след продължения (видео)

Ювентус се наложи над Дженоа с 3:2 след продължения в сблъсъка помежду си от 1/8-финала в турнира за Купата на Италия. В редовното време резултатът бе - 2:2.

Само 120 секунди бяха необходими на Юве да открият резултата. Киелини пусна пас в коридор за Деян Кулушевски, който останал очи в очи с вратаря не сбърка за 1:0. Нещата се нареждаха добре за "Старата госпожа" и в 23-ата минута резултатът вече бе 2:0. Кулушевски получи пред наказателното поле и с едно докосване изведе Алваро Мората на скорост, а испанецът реализира за 2:0.

Менарт-Мартен Чибора обаче бързо върна интригата, вкарвайки попадение за гостите в 28-ата минута. В 74-ата минута Филипо Мелегони бе оставен твърде дълго време да си нагласи топката пред наказателното поле и с прекрасен диагонален удар вкара за 2:2. Така мачът влезе в продължения.

В 105-ата минута Юве отново излезе напред в резултата. Хамза Рафия получи пред вратата, първият му опит да стреля не се получи, но при втория той успя да промуши кълбото в мрежата за крайното 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
177