Рома - Интер за пореден път остана без победител (видео)


FUTBOL-TV

Рома - Интер за пореден път остана без победител (видео)

Рома и Интерзавършиха наравно 2:2 в среща от 17-ия кръг на Серия А. В последните няколко двубоя тези два тима все не успяват да илъчат победител, като днес не бе изключение.

Двубоят бе интересен, като и двата отбора имаха силни и слаби периоди. В 17-ата минута Пелегрини бе точен, като неговия удар от границата на наказателното поле се отклони в бранител на съперника и изненада Ханданович - 1:0. Играчите на Интер направиха доста пропуски преди и след гола на Рома. Най-близо до попадението бе Лукаку, който направи добър мач, но просто днес нямаше късмет да се разпише.

Логичното се случи след почивката и тогава натискът на Интер даде резултат. В 57-ата минута Марсело Брозович центрира от корнер в наказателното поле, където Милан Шкриниар бе оставен съвсем сам и с хубав удар разстреля безпомощния Лопес за 1:1.

В 63-ата минута Интер стигна до пълния обрат в резултата. Брозович комбинира с Ашраф Хакими, който с фалцов удар от границата на наказателното поле се разписа.

"Вълците" се окопитиха и тръгнаха в атака, като до края те бяха отборът, който имаше повече положения. Четири минути преди края на редовното време, Джанлука Манчини засече центриране на Вилар от корнер и с глава направи 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
208