Ибра се завърна, а Милан с успех срещу Торино (видео)


FUTBOL-TV

Ибра се завърна, а Милан с успех срещу Торино (видео)

Милан се наложи с 2:0 при домакинството на Торино от 17-ия кръг на Серия А. По този начин "росонерите“ не изпускат първото място в италианското първенство. Головете при успеха вкараха Рафаел Леао и Франк Кесие още през първото полувреме. След лечение на контузия Златан Ибрахимович бе на резервната скамейка на "росонерите" и в 85-ата минута се появи в игра на мястото на Леао.

Първият гол падна в 25-та минута, когато Тео Ернандес направи един от марковите си пробиви през центъра, топката мина през Браим Диас, която с едно докосване изведе Рафаел Леао. Младият португалец влезе в наказателното поле и с премерен удар направи 1:0.

 В 33-ата минута Диас падна в противниковото наказателно поле след контакт с Белоти, а съдията внимателно прегледа ситуацията чрез ВАР и посочи бялата точка. Франк Кесие пък превърна дузпата в гол.

В 43-ата минута Родригес от гостите опита късмета си от пряк свободен удар и топката се удари в напречната греда.

В 50-ата минута съдията даде дузпа и за Торино, след като при опит за шут, Верди удари крака на Тонали. Съдията обаче се допита до ВАР и отмени решението си. В 90-ата Донарума спаси опасен удар на резервата Джакопо Сегре и запази мрежата си суха.

С успеха си Милан събра 40 точки и води с 4 пред градския съперник Интер, който е с мач по-малко. Торино е на 18-ата позиция в опасната зона с 12 точки.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
81