Сампдория удари по шампионските амбиции на Интер (видео)


FUTBOL-TV

Сампдория удари по шампионските амбиции на Интер (видео)

Интер записа загуба с 1:2 като гост на Сампдория в среща от 16-ия кръг на Серия А, с което изостана на точка и е с мач повече от лидера Милан

Двубоят започна лошо за Интер и "синьо-черните" пропуснаха дузпа в 12-ата минута, когато Алексис Санчес не успя да вкара от бялата точка. Сампдория нанесе своя удар в рамките на 15 минути между 23-ата и 38-ата минута, когато Кандрева от дузпа и Кейта изведоха тима от Генуа напред в резултата с 2:0.

 В 63-ата минута на терена се появи и Ромелу Лукаку, който замени Галярдини. Интер заигра с трима в атака, а малко по-късно намали на 2:1. След ъглов удар Стефан Де Фрай засече топката с глава и даде надежди на отбора на Конте, че може да стигне до обрат.

В 73-ата минута Лукаку се отскубна от опеката си в наказателното поле и отправи удар с глава в левия ъгъл, но Аудеро се намеси брилянтно и запази вратата си непокътната. 10 минути след това и Перишич нанесе изстрел от въздуха при идентична ситуация, ала мерникът му бе неточен. Така до нов гол не се стигна.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
98