Рома и Лацио с победи в кръга на Серия А (видео)


FUTBOL-TV

Рома и Лацио с победи в кръга на Серия А (видео)

Рома и Лацио се поздравиха с победи в 16-ия кръг на Серия А. "Вълците" удариха 3:1 при визитата си на Кротоне. Столичани решиха всичко още до почивката, когато реализираха и трите си попадения. В герой за своя тим се превърна Борха Майорал, който се справи отлично водейки атаката, след като Пауло Фонсека реши да остави Един Джеко да почива на пейката (звездата на тима все пак се появи в игра, но в края на мача). 

Испанският нападател се разписа на два пъти в 8-ата и 29-ата минута, преди да спечели дузпа, която Хенрик Мхитарян реализира в 35-ата, с което интригата приключи.  В средата на второто полувреме Владимир Големич вкара почетното попадение за своя отбор. 

Така Рома записа трета поредна победа и 5-а в последните 6 мача, за да събере 33 точки и да остане на трето място преди важните мачове с Интер и Лацио.

"Орлите" днес се поздравиха с победа - 2:1 над Фиорентина. Ранен гол на Фелипе Кайседо даде аванс на домакините от столицата. В 75-ата минута Чиро Имобиле заби втория гол във вратата на "виолетовите". Гостите все пак вкараха гол в 88-ата минута, когато Влахович бе точен от дузпа, но за повече нямаше време.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
237