Наполи мачка, Фиорентина спечели само точка в кръга на Серия А


FUTBOL-TV

Наполи мачка, Фиорентина спечели само точка в кръга на Серия А

Наполи постигна напълно заслужена победа с 4:1 над Каляри в първата среща на двата отбора за новата година. За неаполитанците това бе и първи успех в последните пет срещи.

Пьотр Желински реализира два гола в 25-ата и 62-ата минута на срещата, а преди това Педро беше възстановил равенството. Каляри остана с човек по-малко, след като в 64-ата минута Ликоянис бе изгонен за втори жълт картон. 

Лосано отбеляза гол в 74-ата минута, правейки резултата 3:1 в полза на Наполи. В 85-ата минута Фабрицио Калигара игра с ръка в наказателното поле и Джанлука Манянело отсъди дупза за Наполи. Лоренцо Инсиние хладнокръвно увеличи на 1:4.

С тази победа Наполи събра актив от 28 точки и е четвърти, като има и мач по-малко от третия Рома, който е с 30 точки. Каляри е петнадесети с 14 точки.

В друг мач от кръга Фиорентина и Болоня завършиха наравно 0:0 на "Артемио Франки". Най-близо до гола в този мач бе Рибери, но негов удар през първата част попадна в гредата.

Българският юношески национал Димо Кръстев беше в групата на "виолетовите", но остана на пейката, след като Чезаре Прандели така и не го пусна в игра.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
281