Интер ще търси четвърта поредна победа начело с Леонардо


Н. Гавазов

Интер ще търси четвърта поредна победа начело с Леонардо

Интер - Болоня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 15.01.2011
Час: 21:45
Съдия: Габриеле Гава

Срещата Интер и Болоня е между два отбора, които очевидно бележат прогрес в представянето си. След смяната на Бенитес на поста старши треньор на „нерадзурите", Леонардо направи страхотен дебют за 3:1 срещу Наполи и върна надеждите на феновете, че титлата може да бъде защитена. С три победи от три поредни мача, очевидно ние виждаме новото лице на Интер и със сигурност шампионът ще се опита да продължи в същото темпо и срещу Болоня. Дали обаче това ще бъде толкова лесно? С 29 точки от 17 мача „нерадзурите" са извън топ 6 и на 11 точки от лидера Милан

Колкото и изненадващо да звучи, въпреки финансовите си проблеми Болоня вече е трети мач без загуба като гост. Отделно от това, 286 минути отборът не е допускал гол в собствената си врата. Със сигурност доброто представяне извън „Ренато Дел"Ара е от решаващо значение за изкачването на „рособлу" в таблицата за класиране - нещо много необходимо за оцеляването на тима, на който вече бяха отнети три точки от актива заради финансовите проблеми. В момента Болоня е с актив от 22 точки от 19 мача и заема 15-то място в класирането.

Леонардо няма да може да разчита на контузените Снайдер, Коутиньо, Самуел и Жулио Сезар. Наказани няма, но пред угрозата да бъдат дисквалифицирани заради натрупани картони са Станкович, Киву и Кордоба. В събота вечер Санети ще изиграе своя 519 мач за европейския шампион в Серия А, а завръщането на Киву ще прати капитана на Интер отново в средата на терена. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Кастелаци; Майкон, Кордоба, Лусио, Киву; Санети, Каамбиасо, Мота; Станкович, Ето'о, Милито.

Наставникът на Болоня Алберто Малесани няма да може да разчита на контузените Морлео, Мутарели и Морас. Наказани футболисти няма, но пред заплаха да бъдат дисквалифицирани заради натрупани картони са Портанова, Гарикс, Перес, Ди Вайо, Дела Роса, Рамирес и Бритош. Схема на игра 4-3-1-2, като много е вероятно в хода на срещата тя да бъде променена на 4-3-2-1. Вероятен състъав: Вивиано; Гарикс, Портанова, Бритош, Рубин; Перес, Мудингай, Дела Роса; Екдал; Рамирес, Ди Вайо.

За любителите на статистиката: В последните си шест мача в Серия А Болоня е допуснала само два гола и единствено Наполи, Милан и Рома имат по-добра защита от „рособлу" в последните седем кръга. Болоня не е печелила тук от 1998 година. Повече от половината от головете си Интер е реализирал в последните 30 минути игра. „Нерадзурите" имат вече една загуба на „Сан Сиро", но са и един от най-резултатните домакини със средно по две попадения в мач. Болоня никога не е вкарвала гол между 20-та и 30-та минута.

Отборът воден от Леонардо записа три поредни победи и много по-вероятно е да продължи с победния си ход. Въпреки солидната защита, с която пристигат гостите, едва ли хората на Алберто Малесани ще успеят да запазят вратата си суха.

Прогноза за: Интер - Болоня 1:0


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

15 декември Сеоннам - Интер 0:3 (Световна клубна купа)
18 декември Мазембе - Интер 0:3 (Световна клубна купа)
06 януари Интер - Наполи 3:1 (Серия А)
09 януари Катаня - Интер 1:2 (Серия А)
12 януари Интер - Дженоа 3:2 (Купа на Италия)

Болоня:

08 декември Болоня - Киево 2:1 (Серия А)
12 декември Болоня - Милан 0:3 (Серия А)
19 декември Парма - Болоня 0:0 (Серия А)
06 януари Болоня - Фиорентина 1:1 (Серия А)
09 януари Бари - Болоня 0:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Болоня

131 мача
63 победи за Интер
31 равенства
37 победи за Болоня
Голова Разлика: 200:152 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.30
Равен - 4.75
Болоня - 12.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
274