Роналдо коментира наградата на Globe Soccer


Н. Гавазов

Роналдо коментира наградата на Globe Soccer

35-годишният португалски нападател на Ювентус Кристиано Роналдо  коментира победата си в номинацията "Най-добър играч на XXI век" според Globe Soccer.

"Неописуемо щастлив съм от днешната награда! По време, когато съм на път да отпразнувам 20-годишнината си в професионалния футбол, наградата на Globe Soccer за най-добър играч на XXI век е признание, което получавам с голяма радост и гордост!

Поздравления за Роберт Левандовски за наградата за Играч на годината, за Ханс-Дитер Флик за Треньор на годината и Хосеп Гуардиола за наградата за Треньор на века. Моите поздравления също за Касияс и Пике за техните кариерни награди и не на последно място поздравления за моя приятел Жорже Мендеш за наградата му "Агент на века“.

И накрая, трябва още веднъж да благодаря на кралското семейство на Дубай за уважението и гостоприемството, което винаги получавам на това красиво място, както и на всички фенове, които ме подкрепиха в такъв огромен световен вот“, написа Роналдо в Instagram.

При гласуването на уебсайта Роналдо получи 38%. На второ място е  нападателят на Барселона Лионел Меси (24%). В челната тройка влиза и нападателят на Ливърпул Мохамед Салах (23%). Бившият нападател на Барселона Роналдиньо (14%) завърши четвърти.

  Сподели
302