Манчини: Тотнъм е половин отбор без Бейл


А. Павлов

Манчини: Тотнъм е половин отбор без Бейл

Януарският трансферен прозорец е почти преполовен и големите клубове се опитват да привлекат нови известни имена. В случая с Гарет Бейл обаче не става въпрос за Манчестър Сити, а за Ювентус, който има огромен интерес към уелския бързак. Въпреки това мениджърът на гражданите Роберто Манчини не пропусна да изрази мнение относно ситуацията.

"През последната година Бейл отбеляза огромно израстване в представянето си, а с това скочи и цената му. Неговият нов собственик, например Ювентус, трябва да плати сериозна сума за него", отбеляза Манчини.

"Ако Тотнъм реши да обяви Гарет за продан, за него ще има голяма борба. За никой друг състезател не би имал такъв интерес. Всъщност за Тотнъм обаче раздялата с играча не стои на дневен ред. С неговото напускане той би загубил 50 процента от своя потенциал", добави италианецът.

Гарет Бейл има договор с лондончани чак до 2014 и президентът на клуба Даниъл Леви съобщи на нервните привърженици, че няма никаква причина за продажба на Бейл, който ще остане в Тотнъм и през пролетния полусезон.

  Сподели
123